PIS-PO-PRL napisał(a): Śmiechłem :D
Chciał redaktor zabłysnąć, to było zacząć od naprawy portalu, który chodzi jak chodzi.
a co do reszty... standard. Wyśmiać najprościej. Gorzej gdy przychodzi używać argumentów w tej dyskusji. Ale hej... jakie argumenty może mieć foliarz? Przecież jego naukowcy, często z najlepszych uczelni świata, w głównych mediach nie są cytowani. Foliarz musi sobie sam ich prace odnaleźć, przeczytać i wyciągnąć wnioski. Baaa... Foliarz często sięga do oficjalnych, rządowych danych, często cytuje raporty samych producentów szczepionek... a i to zostanie wyśmiane.
Postępowy redaktor ma wszystko podane na tacy, telewizja mu wyjaśni co i jak, w gazecie obrazki zobaczy. No łatwiej w życiu ma.
Tylko portalu ogarnąć nie umie :D
Horus napisał(a):PIS-PO-PRL napisał(a): Śmiechłem :D
Chciał redaktor zabłysnąć, to było zacząć od naprawy portalu, który chodzi jak chodzi.
a co do reszty... standard. Wyśmiać najprościej. Gorzej gdy przychodzi używać argumentów w tej dyskusji. Ale hej... jakie argumenty może mieć foliarz? Przecież jego naukowcy, często z najlepszych uczelni świata, w głównych mediach nie są cytowani. Foliarz musi sobie sam ich prace odnaleźć, przeczytać i wyciągnąć wnioski. Baaa... Foliarz często sięga do oficjalnych, rządowych danych, często cytuje raporty samych producentów szczepionek... a i to zostanie wyśmiane.
Postępowy redaktor ma wszystko podane na tacy, telewizja mu wyjaśni co i jak, w gazecie obrazki zobaczy. No łatwiej w życiu ma.
właśnie przeczytałem ten post ...przeczytajcie i wy ...
nie zrozumiecie za pierwszym razem to walnjcie sobie ripleyka i tak do skutku...
M21W2 napisał(a): Panie ~~Czerwonopomarańczowa Gęsiówka może jakiś przykład gdzie powołuję się na rząd , jak pan zachoruje czego nie życzę nie polecam aby leczyli pana blogerzy . Znalazł sobie pan autorytet , gratuluję poczucia humoru .
M21W2 napisał(a): Panie ~~Czerwonopomarańczowa Gęsiówka może jakiś przykład gdzie powołuję się na rząd , jak pan zachoruje czego nie życzę nie polecam aby leczyli pana blogerzy . Znalazł sobie pan autorytet , gratuluję poczucia humoru .
~~Czerwonopomarańczowa Gęsiówka napisał(a):Horus napisał(a):PIS-PO-PRL napisał(a): Śmiechłem :D
właśnie przeczytałem ten post ...przeczytajcie i wy ...
nie zrozumiecie za pierwszym razem to walnjcie sobie ripleyka i tak do skutku...
Koniec świata. Zgadzam się z Morusem (nawet z dużej litery napisałem nick :) - ciesz się Morus).
A właściwie zgadzam się z PRLem - nic dodać, nic ująć.
Ja śledzę sam dane i nijak z tych danych nie wychodzi, że trzeba zamykać kraj. Cały czas są na świecie i w Polsce statystycznie dużo gorsze zagrożenia dla zdrowia i życia niż koronaświrus i nie ma z tych powodów ani alarmu, ani paniki, ani zamykania świata.
Ciekawe jest dla mnie w dzisiejszej sytuacji jedno - jak łatwo wysterować ludzi. Ktoś się nieraz dziwi, jak Niemcy dali się omamić Hitlerowi lub skąd tylu fanatycznych zwolenników miał Stalin. To ostatni rok pokazuje, jak można uruchomić powszechną panikę i wprowadzić poważne ograniczenia wolności osobistej. W ten sam sposób tworzy się nowe mity na potrzeby władzy i buduje nastroje w społeczeństwie. Przykre jest to, że coraz mniej ludzi potrafi samodzielnie myśleć.
A co do redaktora Benka - no comments.