Horus napisał(a):
kiedy ogarniesz podstawy wiedzy historii państwa Piastów może ci z resztą pomogę...
tymczasem jesteś za cienki...;D
ladaco napisał(a): Powiem krótko. Stalinowskie metody niszczenia człowieka przekonały mnie o krystalicznej uczciwości . Amen.[img=1616607255_305celu.jpg]
ladaco napisał(a): Powiem krótko. Stalinowskie metody niszczenia człowieka przekonały mnie o krystalicznej uczciwości Prezesa Obajtka, do jego determinacji, profesjonalizmu i patriotycznych pobudek w działaniu oraz mocno zmotywowały do głosowanie na PiS w przyszłych wyborach parlamentarnych. Amen.
ladaco napisał(a): Powiem krótko. Stalinowskie metody niszczenia człowieka przekonały mnie o krystalicznej uczciwości Prezesa Obajtka, do jego determinacji, profesjonalizmu i patriotycznych pobudek w działaniu oraz mocno zmotywowały do głosowanie na PiS w przyszłych wyborach parlamentarnych. Amen.
M21W2 napisał(a):ladaco napisał(a): Powiem krótko. Stalinowskie metody niszczenia człowieka przekonały mnie o krystalicznej uczciwości Prezesa Obajtka, do jego determinacji, profesjonalizmu i patriotycznych pobudek w działaniu oraz mocno zmotywowały do głosowanie na PiS w przyszłych wyborach parlamentarnych. Amen.
Zastanawiałem się kto może być idolem Januszka Horusa , naczytał się bidula o Stalinie i podąża jego śladami na portalu .
Zastanawiam się jaką mendą trzeba być aby ferować wyroki na podstawie doniesień prasowych lewackich antypolskich szczujni .