Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PRAWDA CZY FAŁSZ OBAJTEK

~~Pożółkły Złotlin niezalogowany
24 marca 2021r. o 18:04
Horus napisał(a):

kiedy ogarniesz podstawy wiedzy historii państwa Piastów może ci z resztą pomogę...

tymczasem jesteś za cienki...;D

A ryby jak to ujrzały,
wszystkie razem zaśpiewały,
Oj malusi, malusi,malusi ,
toto przy dopusi :)

https://www.bing.com/images/blob?bcid=RGy-ahEhW4sCEA
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
235
ladaco
24 marca 2021r. o 18:16
Powiem krótko. Stalinowskie metody niszczenia człowieka przekonały mnie o krystalicznej uczciwości Prezesa Obajtka, do jego determinacji, profesjonalizmu i patriotycznych pobudek w działaniu oraz mocno zmotywowały do głosowanie na PiS w przyszłych wyborach parlamentarnych. Amen.
5918
#zbynek nieaktywny
24 marca 2021r. o 18:34
ladaco napisał(a): Powiem krótko. Stalinowskie metody niszczenia człowieka przekonały mnie o krystalicznej uczciwości . Amen.
[img=1616607255_305celu.jpg]
14240
M21W2
24 marca 2021r. o 18:45
ladaco napisał(a): Powiem krótko. Stalinowskie metody niszczenia człowieka przekonały mnie o krystalicznej uczciwości Prezesa Obajtka, do jego determinacji, profesjonalizmu i patriotycznych pobudek w działaniu oraz mocno zmotywowały do głosowanie na PiS w przyszłych wyborach parlamentarnych. Amen.

Zastanawiałem się kto może być idolem Januszka Horusa , naczytał się bidula o Stalinie i podąża jego śladami na portalu .
Zastanawiam się jaką mendą trzeba być aby ferować wyroki na podstawie doniesień prasowych lewackich antypolskich szczujni .
24 marca 2021r. o 18:49
ladaco napisał(a): Powiem krótko. Stalinowskie metody niszczenia człowieka przekonały mnie o krystalicznej uczciwości Prezesa Obajtka, do jego determinacji, profesjonalizmu i patriotycznych pobudek w działaniu oraz mocno zmotywowały do głosowanie na PiS w przyszłych wyborach parlamentarnych. Amen.

Ta kryształ namaszczony przez Boga, jak reklamował go konus żoliborski :) i ten kryształ ukradł paten z rozmnażaniem Jezusowi :) 7 tyś zarabiać, 14 tyś wydawać a 28 tyś zaoszczędzić :) nędzną resztę na matkę, żonę i kochankę przepisał :)

Weź Ladaco się tylko rozpędź, a ściana sama Cię znajdzie :)
24 marca 2021r. o 18:53
M21W2 napisał(a):

Zastanawiałem się kto może być idolem Januszka Horusa , naczytał się bidula o Stalinie i podąża jego śladami na portalu .
Zastanawiam się jaką mendą trzeba być aby ferować wyroki na podstawie doniesień prasowych lewackich antypolskich szczujni .

A jakie mendy te gazety sprzedały? kto odebrał te gazety w zamian co komuna kasę Solidarności zabrała?.
~~Zielononiebieski Kasztanowiec niezalogowany
24 marca 2021r. o 19:18
,,AAA Pałace oligarchów PiS za cenę wskazaną w oświadczeniach majątkowych kupię natychmiast.''

Amerykański sen z Pcimia.
Bierzesz kartofel, pieczesz, sprzedajesz, kupujesz dwa, pieczesz , sprzedajesz, kupujesz trzy.

i tak przez dziesięć lat, uparcie, skrycie, w głodzie i chłodzie, jeno pod folią i w folię okryty.
Aż nagle...
Dostajesz spadek , darowiznę od matki krawcowej, która...
Kupiła kartofel, upiekła, sprzedała, kupiła dwa, upiekła
...
Aż nagle...dostajesz darowiznę, spadek od ojca malarza, nie nie Picasso, takiego spokojnego, pokojowego, który...
Kupił kartofel......
No i masz, a wszyscy zawistnicy niech sobie kupią kartofel, albo zakumplują się z kartoflem, bo to przyśpiesza proces.
Procesy.
22258
#Horus nieaktywny
24 marca 2021r. o 19:20
opatrz z jaką łatwością temu leżącemu krzyżem co niedzielę w ocicowym kościółku katolowi pisanie o innych''mendo''

ale napisz o nim podobne określenie to będzie tu jazgotał pod niebiosa...

kmiot ma niewiele do powiedzenia bo i nie ma czym myśleć bo ma przeciąg pod tą resztką włosów to wychodzi jego agresja i wieśniackie chamstwo...:D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.