~~Rudozłoty Floks napisał(a): ...
Taką pijacką mordę to żadna sztuka oklepać .Ty już tu od kilku lat szczekasz na Horusa a on olewa cię ciepłym moczem i twoje pijackie zaczepki .
Pannazdzieckiem napisał(a):~~Rudozłoty Floks napisał(a): ...
Taką pijacką mordę to żadna sztuka oklepać .Ty już tu od kilku lat szczekasz na Horusa a on olewa cię ciepłym moczem i twoje pijackie zaczepki .
No to co się czaisz , skoro to takie proste . Daleko masz na Bielską ?
Wcześniej szczekałem na Głupią Papugę :D
~~Rudozłoty Floks napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):~~Rudozłoty Floks napisał(a): ...
Wiesz dlaczego pies szczeka ,ze strachu .
Pannazdzieckiem napisał(a):~~Rudozłoty Floks napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):~~Rudozłoty Floks napisał(a): ...
Wiesz dlaczego pies szczeka ,ze strachu .
Jeśli jestem trzęsącym się ze strachu psem , to dlaczego publicznie obrażam Głupią Parówę wiedząc , że polezie i doniesie ? I może nawet Wymiar Niesprawiedliwości
będzie chciał mnie zamknąć na kilka tygodni ?
Co to jest qurwa Floks ... może Imieniem i Nazwiskiem podpiszesz się pod własnymi
słowami ? Tak jak mój ulubiony Ateista Przemo Moszczyński ... jaj brakuje ... rozumiem
:)
Pannazdzieckiem napisał(a): Nota bene Parówa ... Lucjana też tutaj widzą różne " kwiatuszki " pana Janusza T. :D I Jurka i Skornika i PanaM ... Panie się wycofały z dysputy z panem Januszem T. Nawet Szacowna DP.