Horus napisał(a): Jurko...
bądź pewien że nie...
każdy z nas ma tych samych znajomych ...;)
wielu z nich już odeszło ale kilku ...kilkunastu żyje...
a to co tu napisano to nie atak na ciebie tylko chęć pokazania jak cię zmanipulowano ...:)
piszę to z całą pewnością bo nigdy nie uwierzę w to że nie widzisz tych złodziejstw i oszustw jakich w Polsce jest tu obecnie od cholery...
aha... i nie wklejaj już kolejnych zdjęć schetyny bo jego już nie ma w nie(rządzie)
;)
bądź pewien że nie...
a to co tu napisano to nie atak na ciebie tylko chęć pokazania jak cię zmanipulowano ...:)
piszę to z całą pewnością bo nigdy nie uwierzę w to że nie widzisz tych złodziejstw i oszustw jakich w Polsce jest tu obecnie od cholery...
aha... i nie wklejaj już kolejnych zdjęć schetyny bo jego już nie ma w nie(rządzie)
Janusz nie zgadzam się z twoim stwierdzeniem kategorycznie ,
w dwóch kwestiach , po pierwsze nie posiłkuje się materiałem od
Lucjana , po drugie mnie zmanipulować ????
Nie ta fala;);)
Śmiechu warte jest stwierdzanie przez moich adwersarzy ,
kim bym był /co bym porabiał / itd, itp.
Wiesz tak po męsku też potrafię odpowiedzieć im.
Niech wskoczą w moje Zuchy .
Mnie osobiście nie interesują innych cztery litery.
Mam też pełne zrozumienie dla Klakierów
stojących murem za Horusem .
Taki przykład z życia;);)
„Lewandowski... cóż, powyżej kopania (piłki) nie podskoczy, czasem też wali głową. Oto skutki” – pisze o najlepszym piłkarzu świata prof. Magdalena Środa. Socjolog zaatakowała napastnika Bayernu i reprezentacji Polski za odebranie odznaczenia od prezydenta Andrzeja Dudy.
Wiesz o co prosił dziennikarza w wywiadzie Jan Tomaszewski???
By nie wymawiać / promować nazwiska TEJ Profesor .
Janusz gdybyś nie był w jakimś stopniu rozpoznawalny na Bolec.info
I tylko z pod kwiatka co rusz innego nadawał ???
Gwarantuje , Klakierów brak.;);)
bądź pewien że nie...
;)
M21W2 napisał(a):Horus napisał(a): Jurko...
bądź pewien że nie...
;)
Jurku mam nadzieję że mi wybaczysz że ujawnię trochę naszej prywaty , Janusz często pisze że ja Ciebie zmanipulowałem , on lubi insynuować .
Januszku prawda jest taka że ja nie miałem w moim przekonaniu na kogo głosować , nie odpowiadały mi partie postkomunistyczne ani postsolidarnościowe więc nie chodziłem na wybory .
To Jurek przekonał mnie do PiS-u i to z nim pojechałem do ambasady polskiej w Hamburgu gdzie po raz pierwszy zagłosowałem na PiS , oczywiście ostateczna decyzja należała do mnie .
Nadal głosuję na PiS , mam dobrą pamięć i nie zapominam o tym jak rządzili ludzie Solidarności z PO z Tuskiem na czele .
Jak dyskutujemy z Jurkiem to obaj żałujemy że w Polsce nie ma silnej opozycji , opozycji z programem dającym gwarancje godziwego życia i rozwoju Polski .