~~Płomiennorudy Bluszczyk napisał(a): Pan M napisał
:Podpisz się a dostaniesz odpowiedź ode mnie . Bez pośredników.
PanM nie odnosi się do nikogo imiennie . Komentuje zachowania władz i instytucji użytku publicznego. Tylko ktoś pusty jak bęben utożsamia publiczne komentarze z nienawiścią. Prowokujesz I WYGRAŁEŚ MIANO FORUMOWEGO BUCA.
--
Panie Moszczyński: to chyba żart !!rozmowa bez pośredników!!!
zakładane tematy kierujesz Pan do władzy, ,instytucji kościoła, treść w ich byle jaka jedyne co potrafisz ,to czerpanie wiadomości z portalu "sok z buraka" na zasadzie kopiuj wklej w których obrażasz, wszystko i wszystkich nie zważając na uczucia innych, każdego który się z Tobą nie zgadza, który ma inne zdanie obrażasz, krytykujesz wyśmiewasz, jesteś człowieczkiem z niskim poczuciem wartości pewnie doświadczyłeś niskiej samooceny i teraz nie potrafisz inaczej, bierzesz odwet za nieciekawą przeszłość, napisałeś cyt" Prowokujesz I WYGRAŁEŚ MIANO FORUMOWEGO BUCA.
-
W przeciwieństwie do Ciebie Panie M nie prowokuje, stwierdzam fakty, otrzymujesz miano GRUBEGO ZAROZUMIAŁEGO BUCA i to jest fakt niezaprzeczalny !!
Do objawienia " prawdy nawiedzonej dwa dni "
Witaj " bucu " . Nie odpuszczasz. Do tego nie rozumiesz prostych słów. Nie oczekuję osobistego kontaktu. Podpisz się a ci odpowiem.
Piszesz bucu o obrazie twoich uczuć. A kim ty jesteś ? Nikim , marną tchórzliwą tępą tyldą.
Pisz na temat , odpowiadaj merytorycznie na moje wątpliwości a nie poczujesz się urażony. Jedynym burakiem jakiego tu wyczuwam jesteś ty.Wystękałeś swoje żale a sam postępujesz wielokroć podlej. Piszesz do mnie po nazwisku , starasz się mnie obrazić publicznie bo czujesz się " bezpiecznie ukryty " za tyldami.Bo jesteś jak szczur bojący się wyjść z nory.Tchórz i buc.Robisz to już dosyć długo . Zmieniają się tylko " BUCOWNIKI ".
Za dwa dni ogłoszona będzie prawda nawiedzona.
Masz okazję się wypowiedzieć. O wypadku Smoleńskim , o włosach papieża w Wykrotach , o respiratorach , o wypadku w Oświęcimiu , o nagrodach rządu , o rosnących podatkach , o cenach , o braku kwoty wolnej i całym syfie fundowanym nam przez dziesięciolecia przez kolejne rządy.O kościele wtrącającym się do wszystkiego w Polsce .
Pisz , komentuj broń swego zdania.
Nie zapominaj się podpisać bo jako tylda pozostaniesz tępym bucem.