Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Rusza pilotażowy program szczepień
18442
PIS-PO-PRL
15 kwietnia 2021r. o 18:41
I jeszcze taki kwiatek na dobranoc

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9467793/Covid-lockdown-UK-Nearly-quarter-people-dying-Covid-NOT-killed-virus.html

PIS=PO=PRL
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Hebanowy Len niezalogowany
15 kwietnia 2021r. o 18:47
Horus napisał(a):

dlatego ja nie zwracam uwagi na ''pomidory'' czy inne ''jesiony''...;D

taaaa ale wszystkim skrupulatnie odpowiadasz cielebryto
aport

14240
M21W2
15 kwietnia 2021r. o 19:02

Panie PRL , psychiatra opisał wszystkie możliwe przypadki , jeden z nich jak ulał pasuje do mnie . żyję w realnej rzeczywistości .
Lęki i teorie spiskowe to wasza życie , nie widzicie nic poza czubkiem swojego nosa , świetna diagnoza psychiatry o mnie i o was .

~~Jasnobrunatny Wiesiołek niezalogowany
15 kwietnia 2021r. o 19:03
YouTube już wycina program "Warto rozmawiać" o pandemii.
Polecam tym, którzy jeszcze nie oglądali skorzystać z kanału TVP, póki TVP nie usunie na rozkaz tych, co rządzą naprawdę. Chyba nie będą się już czepiał Kaczora, bo widać, że TYLKO wykonuje rozkazy.

https://vod.tvp.pl/video/warto-rozmawiac,12042021,52921563
~~Jasnobrunatny Wiesiołek niezalogowany
15 kwietnia 2021r. o 19:09
M21W2 napisał(a):
Panie PRL , psychiatra opisał wszystkie możliwe przypadki , jeden z nich jak ulał pasuje do mnie . żyję w realnej rzeczywistości .
Lęki i teorie spiskowe to wasza życie , nie widzicie nic poza czubkiem swojego nosa , świetna diagnoza psychiatry o mnie i o was .

A cp pan MW2121 powie o programie "Warto rozmawiać"? Coraz bardziej się okazuje, że realne są teorie spiskowe, a pańska rzeczywistość to gra pozorów.
Poza tym foliarze nie mają lęków - dlatego nie chcą się szczepić. Wszyscy ze strasznymi lękami stoją w kolejkach do szczepienia strasznie wystraszeni koronaświrusem.
14240
M21W2
15 kwietnia 2021r. o 19:11
PIS-PO-PRL napisał(a): I jeszcze taki kwiatek na dobranoc

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9467793/Covid-lockdown-UK-Nearly-quarter-people-dying-Covid-NOT-killed-virus.html

Świetna informacja ponad 40 mln Brytyjczyków zaszczepiono , stopniowo znoszony lockdown , a co najważniejsze odnotowano tylko 23 zgony .
18442
PIS-PO-PRL
15 kwietnia 2021r. o 19:15
M21W2 napisał(a):
Panie PRL , psychiatra opisał wszystkie możliwe przypadki , jeden z nich jak ulał pasuje do mnie .

Napisał Pan "psychiatra do antycovidowców" więc myślałem że do foliarzy Pan pije, a to tylko takie nieporozumienie... Niedoprecyzował Pan... No zdarze się :D

Link z dailymail przetłumaczyć? Czy "medialne doniesienia" z wysp Pana nie interesują ;)

Dopisane 15.04.2021r. o godz. 19:15:

Ooo przeczytał Pan. A o zgonach coś więcej? Tak dużo ich było... A właśnie że nie było... Bo źle liczyli :D

PIS=PO=PRL
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
15 kwietnia 2021r. o 19:21
Kiedyś mi się wydawało , że kraju demokratycznym istnieje coś takiego , jak swobodny przepływ informacji . Jak odbieramy te informacje , to indywidualna sprawa . Martwi gebelsowska propaganda ze ścierwomediów . Gdyby Hitler miał telewizję do dyspozycji to na Placu czerwonym , być może do dzisiaj wisiały by flagi z buddyjskim symbolem szczęścia .

Lucjanie Drogi ... znalazłeś czas ? I jak skomentujesz wywiad u Roli ?

Mi tam daleko do " dziennikarstwa śledczego " , ale Rola to nie chłystek i nie Durczok ... tudzież Lis ... tylko ten Tfu Parlamentarzysta Mentzen ... takie gupoty gada , że mózg na sztorc staje :D

Może faktycznie lepiej wierzyć psycholowi w kolorowej kominiarce ?

Miłego wieczoru Lucjanie . Panna chleje dalej , bo ... nie będę już więcej Daukszewicza cytował . Kolega PRL i ten foliarz i oszołom Ksawery już pewnie pamiętają :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Orange zaprasza
REKLAMA CER-FAR zaprasza