Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jak kraść zgodnie z prawem ?

11445
PanM
30 kwietnia 2021r. o 16:20
Ostatnimi czasy uaktywniły się reklamy internetu światłowodowego .
Bryluje w tym firma " Orange " . Użytkownicy internetu namawiani są na zmianę usługi z kabla na światłowód.
Niestety JAK ZWYKLE kryje się pod tym zastawiona na klienta pułapka .
Najgorzej wyjdą na tym użytkownicy mieszkający w domkach jednorodzinnych.
Dotychczasowa opłata za usługę "neostrada" wynosiła 61,43 PLN. W tej sumie około 24 PLN zawarte było tzw " ZAWIESZENIE NUMERU STACJONARNEGO "
Umowa kryła za sobĄ de facto 100 % podwyżkę ceny za usługę świadczenia internetu.
Klientowi zabierane jest łącze telefonii stacjonarnej więć opłata 61,43 minus 24 PLN powinno pozostać około 35 PLN jako realna zapłata za usługę.
Tymczasem Orange proponuje tak.
Zabiera telefon stacjonarny opłata miesięczna około 80 PLN plus jednorazowa opłata za aktywację 50 PLN.
Stary klient w ramach " nagrody " za wieloletnie opłacanie tzw " zawieszonego numeru stacjonarnego" za który latami płacił i nie korzystał otrzymuje 100 % podwyżkę zamiany kabla szarego na pomarańczowy.
W ten oto sposób Orange próbuje okraść użytkowników internetu mieszkających w domkach. Ci w blokach zostaną skubnięci o 20 PLN miesięcznie mniej.[img=1619792438_adae01u.png]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Różowawy Wrzos niezalogowany
30 kwietnia 2021r. o 16:29
Czytałem z nadzieją, że m nie da się okradać i zrezygnuje z internetu! Nie było by m na bolec.forum!
Takie marzenia czasami chodzą mi po głowie: nie ma na bolec.forum palikotowych wpisów m, bolec.info idzie po rozum do głowy i zaczyna porzucać swoje lewackie poglądy, Panna pije tylko herbatę, MW zaczyna rozumieć, co do niego piszą, a faclo-morus zaczyna czytać poważne książki. Marzenia, marzenia....
11445
PanM
30 kwietnia 2021r. o 17:43
~~Różowawy Wrzos napisał(a): Czytałem z nadzieją, że m nie da się okradać i zrezygnuje z internetu! Nie było by m na bolec.forum!
Takie marzenia czasami chodzą mi po głowie: nie ma na bolec.forum palikotowych wpisów m, bolec.info idzie po rozum do głowy i zaczyna porzucać swoje lewackie poglądy, Panna pije tylko herbatę, MW zaczyna rozumieć, co do niego piszą, a faclo-morus zaczyna czytać poważne książki. Marzenia, marzenia....

A tu pssyt niespodzianka . Znowu wyszedłeś na nierozgarniętego oszołoma.
Jak można marzyć że tylko ty masz prawo do wypowiedzi i twoja prawda jest zawsze " mojsza niż twojsza ". Swoją drogą pacanie widziałeś tu kiedyś wpisy Palikota ? PanM podpisuje się po to aby ci niedorozwinięci nie snuli szmaciarskich domysłów.
Jest takie forum twoich marzeń- " gość niedzielny " albo spróbuj " POGWIZDAĆ " u konkurencji.[img=1619797435_okbw5ns.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Ciemnoturkusowa Rogownica niezalogowany
30 kwietnia 2021r. o 18:17
Różowy Wrzos napisał:
Czytałem z nadzieją, że m nie da się okradać i zrezygnuje z internetu! Nie było by m na bolec.forum!
----
To są marzenie ściętej głowy, ten gruby Buc nie zniknie z Bolec inf, dlatego że jego życiodajnym pokarmem jest obrażanie innych, a teraz Panie Moszczyński zacznij pluć jadem do dzieła !!
~~Ciemnopopielata Golteria niezalogowany
30 kwietnia 2021r. o 18:44
PanM napisał(a):
~~Różowawy Wrzos napisał(a): Czytałem z nadzieją, że m nie da się okradać i zrezygnuje z internetu! Nie było by m na bolec.forum!

A tu pssyt niespodzianka . Znowu wyszedłeś na nierozgarniętego oszołoma.
Jak można marzyć że tylko ty masz prawo do wypowiedzi i twoja prawda jest zawsze " mojsza niż twojsza ". Swoją drogą pacanie widziałeś tu kiedyś wpisy Palikota ? PanM podpisuje się po to aby ci niedorozwinięci nie snuli szmaciarskich domysłów.
Jest takie forum twoich marzeń- " gość niedzielny " albo spróbuj " POGWIZDAĆ " u konkurencji.[img=1619797435_okbw5ns.jpg]

Przecież nie chodzi o prawo do wypowiedzi, ale o dostęp do internetu i świadomą rezygnację przez osobę PanaM z internetu z powodu kradzieży dokonywanej na tejże osobie. Osoba nie zrozumiała i się irytuje :)
A swoją drogą to ktoś ma piękne marzenia :)
~Różowofioletowa Macierzanka niezalogowany
30 kwietnia 2021r. o 18:54
PIERDZIELENIE tego, pożal się Boże "pana" M jest gorsze niż virus Covid 19.
Nawet się q..wa nie można przeciw temu zaszczepić!
11445
PanM
30 kwietnia 2021r. o 19:10
~Różowofioletowa Macierzanka napisał(a): PIERDZIELENIE tego, pożal się Boże "pana" M jest gorsze niż virus Covid 19.

Wystarczy tumanie że przestaniesz czytać i wypisywać swoje pierdy.
Na to na pewno sam nie wpadniesz ?

[img=1619802643_j8xv2wj.jpg]

~~Jaskraworóżowy Limnantes niezalogowany
30 kwietnia 2021r. o 19:17
PanM napisał(a):
~Różowofioletowa Macierzanka napisał(a): PIERDZIELENIE tego, pożal się Boże "pana" M jest gorsze niż virus Covid 19.

Wystarczy tumanie że przestaniesz czytać i wypisywać swoje pierdy.
Na to na pewno sam nie wpadniesz ?

[img=1619802643_j8xv2wj.jpg]

Czy osoba M na pewno rozumie co wkleja? No bo jak się zestawi wypowiedź osoby M umieszczoną nad wklejonym obrazkiem z treścią obrazka to wychodzi, że osoba M nie może o sobie nic dobrego powiedzieć.
Co prawda w tym wypadku zgadzam się z osobą M, bo już trochę wpisów osoby M przeczytałem i marnie osoba M wygląda.
Ale muszę też osobę pochwalić - mało kto składa na tym forum taką samokrytykę.
Miłego wieczoru, osobo M!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza