~~Różowawy Wrzos napisał(a): Czytałem z nadzieją, że m nie da się okradać i zrezygnuje z internetu! Nie było by m na bolec.forum!
Takie marzenia czasami chodzą mi po głowie: nie ma na bolec.forum palikotowych wpisów m, bolec.info idzie po rozum do głowy i zaczyna porzucać swoje lewackie poglądy, Panna pije tylko herbatę, MW zaczyna rozumieć, co do niego piszą, a faclo-morus zaczyna czytać poważne książki. Marzenia, marzenia....
PanM napisał(a):~~Różowawy Wrzos napisał(a): Czytałem z nadzieją, że m nie da się okradać i zrezygnuje z internetu! Nie było by m na bolec.forum!
Takie marzenia czasami chodzą mi po głowie: nie ma na bolec.forum palikotowych wpisów m, bolec.info idzie po rozum do głowy i zaczyna porzucać swoje lewackie poglądy, Panna pije tylko herbatę, MW zaczyna rozumieć, co do niego piszą, a faclo-morus zaczyna czytać poważne książki. Marzenia, marzenia....
A tu pssyt niespodzianka . Znowu wyszedłeś na nierozgarniętego oszołoma.
Jak można marzyć że tylko ty masz prawo do wypowiedzi i twoja prawda jest zawsze " mojsza niż twojsza ". Swoją drogą pacanie widziałeś tu kiedyś wpisy Palikota ? PanM podpisuje się po to aby ci niedorozwinięci nie snuli szmaciarskich domysłów.
Jest takie forum twoich marzeń- " gość niedzielny " albo spróbuj " POGWIZDAĆ " u konkurencji.[img=1619797435_okbw5ns.jpg]
~Różowofioletowa Macierzanka napisał(a): PIERDZIELENIE tego, pożal się Boże "pana" M jest gorsze niż virus Covid 19.
Nawet się q..wa nie można przeciw temu zaszczepić!
PanM napisał(a):~Różowofioletowa Macierzanka napisał(a): PIERDZIELENIE tego, pożal się Boże "pana" M jest gorsze niż virus Covid 19.
Nawet się q..wa nie można przeciw temu zaszczepić!
Wystarczy tumanie że przestaniesz czytać i wypisywać swoje pierdy.
Na to na pewno sam nie wpadniesz ?
[img=1619802643_j8xv2wj.jpg]