Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

UPC czy Orange? jaka jest lepsza oferta?

22008
#Sjak nieaktywny
7 maja 2021r. o 16:03
Zastanawiam się i ciągle nie mogę podjąć decyzji, jaką wybrać telewizję?
Może ktoś ma i może szczerze się podzielić opinią?
Chodzi o cene+jakość. Zostałem posiadaczem nowego dużego telewizora, chciałbym wykorzystać jego możliwości w pełni. Podobno któraś sieć posiada w ofercie programy w systemie 4K? i czy w którejś z tych sieci jest może nadawana telewizja nasza regionalna? ( Bolesławiecka, Łużyce itp)
Albo żeby się tutaj nie rozpisywać i ujawniać to może ktoś poda namiar na jakiegoś speca od zakładania takich telewizji?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
7 maja 2021r. o 16:12
najlepszych fachowców ma TV Sputnik...:)

dawaj ten link i nie ściemniaj...;D
22008
#Sjak nieaktywny
7 maja 2021r. o 16:36
To nie jest żadna reklama, to próba uzyskania kontaktu do kogoś co zna się w dziedzinie nowoczesnych technologii. Nie chce pochopnie wybierać operatora. To ma być dobra decyzja, tak żebym sobie mogł patrzeć w mój super nowoczesny telewizor. Bo teraz to już wyjścia nie ma, jak się kupiło nowy sprzęt to i trzeba wykorzystać wszystkie jego zalety.
( obecnie odbieram jedynie z anteny naziemnej) Chciałbym żeby to był światłowód, ktoś coś poradzi?
~~Szarożółta Abelia niezalogowany
7 maja 2021r. o 17:04
kupiłeś nowoczesny mebel ,a nie potrafisz się dowiedzieć ,czy masz położony światłowód
w Kraśniku na lubelszczyznie niema G5 bo rada miasta podjęła uchwałę na NIE

tak że najpierw podaj lokalizacje,

~~Celestynowy Cytryniec niezalogowany
7 maja 2021r. o 17:40
Dawaj, dawaj, dawajcie bieda_reklamę - bieda_firmy.

Ja też kupiłem autobus i szukam dobrej "szkoły jazdy".

22258
#Horus nieaktywny
7 maja 2021r. o 17:48
a jakito jest ten''super nowoczesny telewizor''?...;)

marka ,model...

pytam bo mój już jest stary ...ma dwa lata...:)
~~Szarożółta Abelia niezalogowany
7 maja 2021r. o 17:57
falco ,mebel posiada system 4k

brakuje programów w gazetce w tym systemie (
22258
#Horus nieaktywny
7 maja 2021r. o 18:53
4K to dzisiaj standard...
a i to to psu na budę bo programów w tej rozdzielczości jak na lekarstwo ...

dlatego nie kumam kompletnie ludzi pytających o ''8''...;)
snobizm?
teraz oglądam film reklamowany jaki to kontrast ,ostrość i takie tam ...i okazuje się że to wsystko naciągane ...

ale ok.
nie moja sprawa co kto kupuje ...
tylko troszkę to śmiesznie wygląda jak ktoś kupuje ''najnowszy telewizor'' nie wiedząc czy operator da radę ...;)

to tak jak kiedyś mój internetowydostawca chwalić się w każdej swojej ulotce że zagwarantuje mi za odpowiednią opłatą -a jakże inaczej :D - taką prędkość że kompa będę musiał chyba zakotwić by mi nie odleciał...

kiedy przyszło co do czego okazało się że -''na tym kablu i w tym rejonie nie da rady''...;D

zmieniłem operatora i ten dał radę ...;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.