Wojtku, tak cieszyłeś się, że otrzymałeś emeryturę i będzie Ci łatwiej żyć.. Nie mogę uwierzyć, że już nie porozmawiamy o muzyce i nie powspominamy BnB. Teraz będziesz słuchać niebiańskich koncertów Twoich ulubionych muzyków. Do zobaczenia w innym, mam nadzieję lepszym świecie. Spoczywaj w pokoju.
Składam wyrazy żalu i współczucia
Rodzinie i Bliskim
Wojto byłeś super kolegą bardzo miło wspominam naszą znajomość przez blisko53 lata kolega przyjaciel super gostek bywałem u Ciebie jak jeszcze tato twój żył pamiętam super dom super atmosferę w twoim domu żegnaj przyjacielu.
~~Bogdan Nowak niezalogowany 7 czerwca 2021r. o 23:05
Wojtek twój duch żyje też od dawna i na zawsze w Piwnicy Paryskiej Dzięki Ci za te wspólne lata i przygodę z muzyką w naszych murach ....Szacun , Respekt za to że zawsze byłeś - Żegnaj ....
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.