Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

22258
#Horus nieaktywny
28 lipca 2021r. o 19:16
proszę mi napisać od kiedy trwa ta ''pandemia''?
zaraz po tym od kiedy przy władzy są pisdzielce....

a zaraz po tym proszę napisać co pisdzielce obiecywali po objęciu rządów...

czy nie czasem pierdzielili coś że nie będzie podnoszenia podatków?
wprowadzili coś około 30 -u...
czy czasem nie oszust sasin nie obiecywał że będzie rekompensata za podwyżkę cen energii?
jest?
nie ma ...
a tu proszę ...kolejna podwyżka...
już zapowiadają zwyżkę cen paliw ...
jak myślisz ?...co za tym pójdzie?

dzisiaj tłumaczenie się ''pandemią'' jest głupie obliczone na to że łykną to ''pelikany'' :D

widziałes dzisiaj ''psa'' Terleckiego jak sobie pląsał rąsia w rąsię z jakimiś gospodyniami wiejskimi?...pląsał bez maski jak cała reszta...
kiedy sprawę zgłoszono do służb że złamano zasady co zrobiła prokuratura?

utrąciła śledztwo bo ...''każdy wchodzący podpisał się na kartce papieru że bierze na siebie odpowiedzialność za ewentualne zarażenie'' ;D

wiesz co?
dla takich jak ty ''pandemia'' będzie zawsze wytłumaczeniem na największy nawet przekręt...
i tak jest dzisiaj wszędzie...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Olo niezalogowany
28 lipca 2021r. o 19:30
Gdyby rządziło dzisiaj PO to wszystko by taniało i byłoby 1000+ i 50 tysi kwoty wolnej i najważniejsze wszyscy cieszyliby się piękną letnią pogodą i żadnej pandemii by nie było.
~~JACUZZA niezalogowany
28 lipca 2021r. o 19:51
https://konkret24.tvn24.pl/polityka,112/to-pis-byl-przeciw-by-obecni-poslowie-nie-mogli-zasiadac-w-spolkach-skarbu-panstwa-tak,1070877.html

Rabusie Polski
~~Lene Ruchado niezalogowany
28 lipca 2021r. o 20:06
"Bardzo pozdrawiam moją dziewczynę, Julię – wykrzyczała w stronę mikrofonu z logo TVP Sport podekscytowana Katarzyna Zillmann,"

Relacja na żywo - cała telewizornia kalifatowa ob_sr_ana po samą szyję.
~~Żółtopomarańczowa Gęsiówka niezalogowany
28 lipca 2021r. o 20:07
Horus napisał(a): proszę mi napisać od kiedy trwa ta ''pandemia''?
zaraz po tym od kiedy przy władzy są pisdzielce....

a zaraz po tym proszę napisać co pisdzielce obiecywali po objęciu rządów...

czy nie czasem pierdzielili coś że nie będzie podnoszenia podatków?
wprowadzili coś około 30 -u...
czy czasem nie oszust sasin nie obiecywał że będzie rekompensata za podwyżkę cen energii?
jest?
nie ma ...
a tu proszę ...kolejna podwyżka...
już zapowiadają zwyżkę cen paliw ...
jak myślisz ?...co za tym pójdzie?

dzisiaj tłumaczenie się ''pandemią'' jest głupie obliczone na to że łykną to ''pelikany'' :D

widziałes dzisiaj ''psa'' Terleckiego jak sobie pląsał rąsia w rąsię z jakimiś gospodyniami wiejskimi?...pląsał bez maski jak cała reszta...
kiedy sprawę zgłoszono do służb że złamano zasady co zrobiła prokuratura?

utrąciła śledztwo bo ...''każdy wchodzący podpisał się na kartce papieru że bierze na siebie odpowiedzialność za ewentualne zarażenie'' ;D

wiesz co?
dla takich jak ty ''pandemia'' będzie zawsze wytłumaczeniem na największy nawet przekręt...
i tak jest dzisiaj wszędzie...

Ale nie pieprz mi Panie Horus o pandemii bo na jej temat to ja mam zdanie wyrobione podobnie zresztą jak Pan. Proszę mi odpowiedzieć w jakim kraju na świecie dzisiaj coś ogólnie potaniało. Nie ogórki czy pietruszka, ale w sensie globalnym. A co do PIS-u to mało mnie on obchodzi. Tylko proszę bez wywodów. GDZIE????
~~Fioletowoczarny Kopytnik niezalogowany
28 lipca 2021r. o 20:17
"Trzeba popracować nad korespondentami zagranicznych mediów w Polsce"
22258
#Horus nieaktywny
28 lipca 2021r. o 20:37
globalnie?

tanieje euro i dolar...
:D

USD/PLN spada o 0,4 proc. do poziomu 3,712 zł.

za cienka ta ''podpucha''
poczytaj sobie jednak jak tanieje ropa...;)
oczywiście nie na polskich stacjach paliw...musisz poszukać głębiej ...

Dopisane 28.07.2021r. o godz. 20:37:

wiesz co?
tanieje jeszcze coś ...
poszanowanie godności i życia ludzkiego...

już zapowiada się podniesienie wieku emerytalnego ...

tak ,tak ''suwerenie'' :D
~~Bladoczerwona Pernecja niezalogowany
28 lipca 2021r. o 20:58
Panie Horus, pan bredzisz.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza