Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~Turkusowa Miesiącznica niezalogowany
10 sierpnia 2021r. o 11:55
~~Ciemnofioletowa Miesiącznica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Olo napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~olo napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~JACUZZA napisał(a): Oglądałem olimpiadę dopóki złodziej unijnych kilometrowek na trybunach nie popsuł całej rywalizacji fair play

Ja jak zobaczyłem tą mordę to również przestałem oglądać Olimpiadę ,jakim prawem on się tam znalazł ?

Ty jak swoją facjatę zobaczyłeś to przestałeś oglądać, zapomniałeś?
Olo jesteś przyspawany do ideologii pis tak jak dawni komuniści do PZPR.

Ty się przyspawałeś do ideologii prawdy że piniendzy nie ma i nie będzie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Hujnia pis niezalogowany
10 sierpnia 2021r. o 14:08
https://www.pb.pl/polski-lad-kas-tez-moze-zajac-sprzet-twojej-firmy-1124123

Pisowskie eSSesmany !!
~~Tuman Olo niezalogowany
10 sierpnia 2021r. o 14:19
Tępy baranie Olo -- ja kase miałem i mam a ty skomlesz o to co spadnie politykom ze stołu.
/ Przy stole PZPR , LSD, AWS , PO , PSL , PiS -- WSZYSTKO JEDNO PROSTAKU/
~~Nadżółkły Sundaville niezalogowany
10 sierpnia 2021r. o 14:32
Olo nie jest 'prostak', on jest forumowy 'pantofelek'
~~Olo niezalogowany
10 sierpnia 2021r. o 15:05
~~Nadżółkły Sundaville napisał(a): Olo nie jest 'prostak', on jest forumowy 'pantofelek'

Przemiły horusku jaką to bajeczkę opowiesz dzisiaj:)
~~Tworus niezalogowany
10 sierpnia 2021r. o 16:16
Morusek nie ma weny. Jak mu wróci to coś wymyśli
~~Kirowa Irezyna niezalogowany
10 sierpnia 2021r. o 17:01
~~Kirowa Irezyna napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Yebac pis napisał(a): https://www.money.pl/gospodarka/polski-lad-najgorzej-zarabiajacy-tez-moga-na-nim-stracic-eksperci-tlumacza-dlaczego-6670354575690272a.html

ktoś się jeszcze łudzi ? Nawet miski ryżu nie będzie a w zamian czeka nas bród, smród i ubóstwo !

~~JACUZZA niezalogowany
11 sierpnia 2021r. o 5:33
https://bezprawnik.pl/oplata-opakowaniowa-dla-przedsiebiorcow/

Dla pisobolszewii 6000 zl + a dla reszty podatki, kary, obostrzenia, mandaty i zastraszanie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.