~~Lazurowy kąkol napisał(a): PanM napisał(a): Ktoś napisał: Falco111 napisał(a): ''walić'' takie pozdrowienia od fałszywca...;D
dlatego wypraszam sobie to ''wszystkich'' bo i ja piszę w temacie a nie życzę sobie by mnie mieszać w tych ''wszystkich'' ...
dziesiątki tematów fałszywca ''padły na ryj'' a to że w tym się pisze to nie zasługa autora a ze względu na oszukańczą ,złodziejską partyjkę ...
Widzimy tu że lokalny " pajac internetowy " nie zapomniał i tu puścić bąka.
Mogę mu tylko doradzić że od picia w samotności gorsze jest tylko " os r a nie się w towarzystwie "
To przyznasz się w końcu kogo jeszcze oczerniałeś oprócz tej kobiety ? Falko pyta inni już też a ty milczysz i chyba ze wstydu.
No misie , Yogi, Bubu czas przywołać do porządku turystę Jana. Nie ma z niego pożytku. chleje jakieś bezalkoholowe badziewia, koszyka ze smakołykami nie przynosi bo chytry. Wszystko na swoim poddaszu wyżera.Na dodatek szuka frajera który go na sępa dokarmi. No i kumpli ma szemranych. Jeden michy klepie, jeden na cmentarzu , jeden bimber pędzi a kobieta słoiki i ciasto wyrabia.
Chłopaki to ciasto miało być da was ale zeżar.