Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~Lucjan niezalogowany
wczoraj o 8:15
~~Wiemy kim jesteś napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rdzawobrązowy Żeniszek napisał(a): '
a teraz ''pejśiaści'' werbują już najemników...;D
zawsze mnie dziwiło jak taki maleńki kraj ,mający tak mała ilość mieszkańców może tyczyć w sumie kilka wojen...
i tak jak''yankee'' uważam od zawsze za najbardziej imperialistyczne państwo tak ''pejśiastych'' zawsze uważałem za największych nienawistników ...

Domyślamy się że autor powyższego tekstu to ten który przez kilkanaście lat zbiera haki na innych uczestników forum i wielokrotnie wykazał się jako skrajnie zajadły nienawistnik i oszczerca.

To Janusz z DM , wg. redakcji ruska onuca.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jurgen mit bank niezalogowany
wczoraj o 8:21
~~Lucjan napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wiemy kim jesteś napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rdzawobrązowy Żeniszek napisał(a): '
zawsze mnie dziwiło jak taki maleńki kraj ,mający tak mała ilość mieszkańców może tyczyć w sumie kilka wojen...
i tak jak''yankee'' uważam od zawsze za najbardziej imperialistyczne państwo tak ''pejśiastych'' zawsze uważałem za największych nienawistników ...

Domyślamy się że autor powyższego tekstu to ten który przez kilkanaście lat zbiera haki na innych uczestników forum i wielokrotnie wykazał się jako skrajnie zajadły nienawistnik i oszczerca.

Ja wohl to on.
~~Makowa Sanwitalia niezalogowany
wczoraj o 8:32

„tyczyć , a może toczyć”
z tego co wszystkim wiadomo , to Jasiu nie
„tyczysz wojenki” z forumowiczami , tylko ją TOCZYSZ!!!!!!!
~~Helmut nagonka niezalogowany
wczoraj o 8:39
~~Jurgen mit bank napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lucjan napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wiemy kim jesteś napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rdzawobrązowy Żeniszek napisał(a): '

Ja wohl to on.

Ja wohl , Ja wohl ..???
Trinkt bitte beim nächsten Mal kein Alkohol..!!!
Poprawnie JAWOHL…..!!!
Żeby nie te Der, Die , Das , to by były Niemcy z was ;););)
~~Rdzawobrązowy Żeniszek niezalogowany
wczoraj o 10:08
~~Wiemy kim jesteś napisał(a):

nie rżnij tu głupa pajacu...
nie musisz się DOYŚLAĆ bo tylko ja tak nazywam tych ''pejśiastych''...;D
kiedy chcę nie jesteś w stanie mnie rozpoznać...;D
a co do reszty...
można to w pewnym sensie nazwać to że jestem zajadły ale czy ''nienawistny''?...nie ...
ja tylko nie odpuszczę właśnie nienawistnikom którzy właśnie są łgarzami i oszczercami...
tak jak dla przykładu Lucjan - oczywisty kłamca - czy jego przyjaciel ... zaśliniony wiecznie obleśny grubas ...

zrób sobie ''zrzuta'' ... będziesz miał ''haka''..;D
wczoraj o 10:12
~~Makowa Sanwitalia napisał(a): Ktoś napisał: ~~Rdzawobrązowy Żeniszek napisał(a): '

„tyczyć , a może toczyć”

wyłapałeś zwykłą literówkę?...super...
to znaczy że czytasz moje teksty...dzięki ...;D

literówka to nie to samo co prostackie ortografy Lucka który pisze np. o ''żUłtych papierach''...;D
~~Morska Skalnica niezalogowany
wczoraj o 10:46
~~Rdzawobrązowy Żeniszek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Makowa Sanwitalia napisał(a): Ktoś napisał: ~~Rdzawobrązowy Żeniszek napisał(a): '

„tyczyć , a może toczyć”

wyłapałeś zwykłą literówkę?...super...
to znaczy że czytasz moje teksty...dzięki ...;D

literówka to nie to samo co prostackie ortografy Lucka który pisze np. o ''żUłtych papierach''...;D

A co ten Lucjan ma żółte papiery ?
wczoraj o 10:52
nie napisałem tego że Lucuś ma takie...
napisałem tylko że w jednym ze swoich postów zasugerował że KTOŚ ma ''żUłte papiery.''...;D

to zresztą nie jedyny ortograf tego nieuka...;D
w związku z tym też bym iał dla niego pewną sugestię...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza