~~Lucjan napisał(a): Ktoś napisał: ~~MM napisał(a): Oświecony Lucjanie, ja wierze tylko Bogu a nie twojej „medycynie” która jest złotym interesem przez choroby. Stwarzają chorobe, wmawiają jej wielka śmiertelność wcześniej zmieniając definicje słów a później dają pseudo lekarstwo które jest eksperymentem i w konsekwencji znając życie i historie będzie powodowało więcej złego niż ewentualnego dobra.
Polecam zamiast pisać - znając historię - zapoznać się z nią oraz tym jakim dobrodziejstwem były i są szczepionki .
To nie są „szczepionki” tylko PRODUKT w fazie testu czyli eksperyment medyczny. Zapoznaj się z ulotka lub/i informacja producenta.
Historia jest tak samo zakłamana jak twoje informacje. Tak jakbym miał się dowiadywać o historii za np 50lat z książki napisanej przez Morawieckiego czy innego Niedzielskiego, którzy napiszą to za co dostali grube pieniądze. Nie wierzysz? To poznaj zasadę działania firm farmaceutycznych i skąd budowali i budują tak wielkie majątki, oraz dlaczego tak wielkie odszkodowania płaca.
Ty mam nadzieje już szczęśliwie zaszczepiony, to mam psikusa dla ciebie, nic za powikłania nie dostaniesz, nawet twój nierząd obróci się przeciw tobie bo dobrowolnie się zgodziłeś na eksperyment a jak umrzesz to Pan Bóg cię rozliczy za to co zrobiłeś.
Także powodzenia