~~ARMAGEDON napisał(a): Redakcje proszę o aktualizację tematu, bo Lambda jest już blisko, wydaje się dużo groźniejsza niż Delta i Delta Plus.
PIS-PO-PRL napisał(a):Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): Redakcje proszę o aktualizację tematu, bo Lambda jest już blisko, wydaje się dużo groźniejsza niż Delta i Delta Plus.
hamuj piętą
bo do jesieni alfabet się skończy :D
~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lucjan napisał(a): po przyjęciu pierwszej dawki szczepionki przeciw COVID-19 0,8% ludzi umiera w ciągu dwóch tygodni, a pozostałym pozostaje średnio dwa lata życia
Nie ogarniam, że w ogóle są ludzie którzy wierzą w te bzdury że po szczepionkach zostało dwa lata życia, nie wiem jak bardzo trzeba być głupim żeby łyknąć tą propagandę foliarską.
Jesteś za obowiązkowym szczepieniem? wprowadzić czy nie wprowadzić?
~~Pistacjowy Ognik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lucjan napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~MM napisał(a): Oświecony Lucjanie, ja wierze tylko Bogu a nie twojej „medycynie” która jest złotym interesem przez choroby. Stwarzają chorobe, wmawiają jej wielka śmiertelność wcześniej zmieniając definicje słów a później dają pseudo lekarstwo które jest eksperymentem i w konsekwencji znając życie i historie będzie powodowało więcej złego niż ewentualnego dobra.
Polecam zamiast pisać - znając historię - zapoznać się z nią oraz tym jakim dobrodziejstwem były i są szczepionki .
Lucuś, dziecko drogie! Stary, a taki naiwny i łatwowierny. A może to już zdziecinnienie? Lucuś, daj spokój. Wstyd sobie przynosisz tymi wpisami. Lepiej pozbieraj truskawki, a nie bierz się za rzeczy, które nie na twoja miarę.
Dlaczego nie piszesz waszej "prawdy " urojonej , jestem po dwóch dawkach - moje wpisy to wina szczepionki .
Twoja ślepota jest groźna dla Ciebie i Twoich najbliższych , nie napiszę jakie komplikacje mają najbliższe mi osoby po cowidzie , złożę tylko życzenia aby to nie dotknęło Ciebie i Twojej najbliższej rodziny .
Nieodpowiedzialni , zmanipulowani , jesteście groźni dla otoczenia .