~~Brzoskwiniowa Żurawina napisał(a): Mieszkam na wsi poza Bolesławcem, pracuje w centrum miasta, bilet parkingowy dla takich osób kosztuje 240zł miesięcznie. Dla mieszkańców Bc 200 zł rocznie. Rozważam przemeldowania się do rodziny w Bc, bo 2500 rocznie za parkowanie to dla mnie za dużo a rowerem do pracy nie dojadę. Mam nadzieje, ze radni zmienią cenę biletu dla takich osób jak ja, które mają potwierdzenie, ze pracują w centrum miasta i musza tam codziennie dojeżdżać i parkować przez kilka godzin.tylko pamiętaj żeby opłatę za śmieci też zapłacić. Skoro będziesz mieszkać w BC a opłatę się wnosi od ilości mieszkańców to nie zapomnij.
~~Monika napisał(a): Poszukujesz kobiety? To dobrze trafiłeś bo ja szukam faceta! Dyskretnego, ale przede wszystkim zadbanego do dyskretnych seks spotkań po pracy. Oferuję, wszystko to co może sprawić nam przyjemność. Jeżeli chcesz wiedzieć czegoś więcej o mnie to dzwoń, pisz, przyjedź. Numer telefonu i więcej fotek wrzuciłam na swój profil tutaj: https://.cutt.ly/monika89
~~Żółtawordzawy Różanecznik napisał(a): Strefa w tak małym mieście, to gwóźdź do jego trumny. Nie dość, że stajemy się miastem emerytów, to zamykamy się na okolicznych mieszkańców, nie zachęcamy ich zamieszkania wBolcu. Chory pomysł, wcale nie dla ratowania budżetu, bo budżet mamy spory, tylko źle zarządzany. Mniej na kler, mniej na MZK (zlikwidować darmowe bilety) i będzie OK.
~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a):tak się troszczysz o sklepikarzy? Oni nie martwią się o Ciebie..Ktoś napisał: ~~Cyklamenowy Bukszpan napisał(a): Niech przypadkiem RM, której nie jestem entuzjasta, nie zmienia stref. Może mniej samochodów będzie w mieście i więcej wolnych parkingów się znajdzie. Może wreszcie mieszkańcy okolicznych wsi przestaną przyjeżdżać z byle Kocham Bolec.Info a do miasta. Bardzo dobrze. Opłaty muszą być. Zastosowana autokorekta
Powiedz to właścicielom sklepów sprzedających byle pier doły.
~~Brzoskwiniowa Żurawina napisał(a): Mieszkam na wsi poza Bolesławcem, pracuje w centrum miasta, bilet parkingowy dla takich osób kosztuje 240zł miesięcznie. Dla mieszkańców Bc 200 zł rocznie. Rozważam przemeldowania się do rodziny w Bc, bo 2500 rocznie za parkowanie to dla mnie za dużo a rowerem do pracy nie dojadę. Mam nadzieje, ze radni zmienią cenę biletu dla takich osób jak ja, które mają potwierdzenie, ze pracują w centrum miasta i musza tam codziennie dojeżdżać i parkować przez kilka godzin.
~~Żółtawordzawy Różanecznik napisał(a): Strefa w tak małym mieście, to gwóźdź do jego trumny. Nie dość, że stajemy się miastem emerytów, to zamykamy się na okolicznych mieszkańców, nie zachęcamy ich zamieszkania wBolcu. Chory pomysł, wcale nie dla ratowania budżetu, bo budżet mamy spory, tylko źle zarządzany. Mniej na kler, mniej na MZK (zlikwidować darmowe bilety) i będzie OK.
~~Aga napisał(a): Jaką zmianą cen !! Te ceny są śmiesznie niskie. Co za darmo ? Zobaczcie co się dzieje dziś w mieście. Auto na aucie gdzie popadnie. Płacisz podatki w Bolesławcu, czyli finansujesz utrzymanie, sprzątanie itd to zapłacisz 20 zł miesięcznie. Nie uczestniczysz w tym, a chcesz parkować w ścisłej strefie miejskiej to 240 zł. Czy to krzywda ? W sąsiednich miastach też nie płacisz ? Też się należy za darmo ? Dlaczego ? Uzasadnij.