~~zenek napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a): 18 min. temu
a ty?
Krępnica czy inna glinianka? :]
olo...kiedy otrzeźwiejesz? :]
Jak tam Horus? Byłeś nad morzem, widziałeś tę opisywaną przez ciebie biedę uciemiężonego Narodu ? A jak tunel? Robi się czy już tusku zatrzymał? A jak z dojazdem? Fajna S3 czy jak za poprzedników? Pochwal się co widziałeś. Robi się coś w tym kraju czy marazm? A samochodami ludzie jakimi przyjechali? Zdezelowane Golfy czy Vany z salonu?
~~Pannazdzieckiem napisał(a): Ależ to będzie święto jak dziadyga fiknie ,20 napotkanym nierobom zasponsoruję nalewkę.
Horus napisał(a): zenek mało wie a kto wie czy cokolwiek widział z tej wspomnianej S-3
a na tą ''biedę'' ma skrzywione spojrzenie...
dlaczego nie zapyta ile procent przyjezdnych opiera swoje wyjazdy na odkładanych kwotach z ''plusów'' lub talonach wakacyjnych ...
dlaczego nie zapyta co się stało z np. goframi że w ubiegłym roku kosztowały około 10 zł w dzisiaj kosztują 14 i więcej...
dlaczego porcja halibuta w otoczeniu kilku frytek kosztuje 55- 59 zł
dlaczego dzisiaj paliwo na dojazd jest droższe o około zeta niż rok wstecz...
S-3 nadal w rozbudowie ale taki zenio zapewne nie wie że nadal stoją tam tablice oznajmiające o funduszach unijnych z jakich się je właśnie współfinansuje...
zenio...świat idzie do przodu tylko ty tego nie chcesz widzieć bo tkwisz w ''oparach mgły'' ...pisowskiej tak samo jak propaganda która cię ogłupiła...
a jakimi to samochodami mogą dzisiaj jeździć Polacy? znasz jakąś polską markę to wymieniaj...
Żuk? Nysa?
widziałem i wypasione BMW i stareńkie ,dziurawe Passaty czy Seaty...
a jaka to była S-3 za ''poprzedników''?
była i jest nadal w wielu miejscach w trakcie budowy ...jedyna różnica jest taka że mniej ''zwężeń'' a przez to ruch jest płynniejszy...
stacji paliw nadal jak na lekarstwo ale domyślam się że zaraz napiszesz że pis je wybuduje...(na stacji obajtka w Goleniowie litr 5 ,79)
kawa którą tam piliśmy ...kawa truckera 6zł . latte 9...
co jeszcze zenio chce wiedzieć?...;D
w czym cię zenio oświecić?...;D
Ty Horusku siebie oświeć, Wiesz czemu cwaniacy podnieśli ceny na gofry, frytki, itp? Bo ludzie kupują, a kupują bo ich na to stać. Z racji zawodu bywam w Grecji, Chorwacji, Włoszech, Dubaju i wiesz co ? Jak byś się zgubił to łatwo drogę odnajdziesz bo cię ci biedni polscy turyści pokierują. Na Zanzibarze miejscowi uczą się polskiego. Nie mówię, że nie ma biedy, nigdzie też nie napisałem że popieram ...ów, ale przestań tu stale miałczeć że się cofamy, nie rozwijamy, że w kraju marazm i zacofanie. Deweloperzy jeszcze wykopu nie zrobią a już mają chętnych na mieszkania. I to w takiej dziurze jak Bolesławiec. A co do samochodów to jesteśmy największym producentem w europie. Fakt nie swoich marek, ale wymień mi markę samochodu produkowanego np. w Norwegii lub Luksemburgu gdzie stopa życiowa jest najwyższa. A swoją drogą to kto polikwidował te nasze fabryki. ? Dużo jeżdżę obserwuję / nie jestem kierowcą Tira/ i potrafię wyciągnąć wnioski, czego i Tobie życzę.
Zastosowana autokorekta
~~Pannazdzieckiem napisał(a): Ależ to będzie święto jak dziadyga fiknie ,20 napotkanym nierobom zasponsoruję nalewkę.