Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Donald Tusk w Bolesławcu?
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
12 lipca 2021r. o 21:29
~~Stalowa Nemezja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pannazdzieckiem napisał(a): Ależ to będzie święto jak dziadyga fiknie ,20 napotkanym nierobom zasponsoruję nalewkę.

To nie jest tekst Panny

Dokładnie . Moim skromnym zdaniem to tekst boga Horusa , aczkolwiek mogę się mylić ... niech bogu oświadczy publicznie , że nie macza paluchów w prostackiej zadymie na Bolcu ... i tak nie uwierzę :D

Dobranoc .

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~zimowit niezalogowany
12 lipca 2021r. o 22:08
Pannazdzieckiem napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Stalowa Nemezja napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pannazdzieckiem napisał(a): Ależ to będzie święto jak dziadyga fiknie ,20 napotkanym nierobom zasponsoruję nalewkę.

To nie jest tekst Panny

Dokładnie . Moim skromnym zdaniem to tekst boga Horusa , aczkolwiek mogę się mylić ... niech bogu oświadczy publicznie , że nie macza paluchów w prostackiej zadymie na Bolcu ... i tak nie uwierzę :D

Dobranoc .

faktycznie wpis był bez awatara Panny, ale też nie ma dowodów kto tak naprawdę "maczał w tym palce".
Problem jest taki, że takie parszywe czasy nastały. Fałsz i kłamstwa zamiast argumentów.
Pisałem już, że i tu, na tym forum niejeden "łże jak pies"
4335
12 lipca 2021r. o 22:27
Ciekawym kto wiedzie prym w prowokacjach i kłamstwach ... może Szacowna Redakcja mająca dostęp do numerów IP coś zrelacjonuje ?

Nie wierzę ...
dobranoc mówi cham i prostak .

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~D niezalogowany
12 lipca 2021r. o 22:51
kto wiedzie prym?
ty i twój koleżka plantator
4335
12 lipca 2021r. o 23:11
~~D napisał(a): kto wiedzie prym?
ty i twój koleżka plantator

Strzał w kolano własne Głupia Parówo .

Podpuściłem kilka razy i złapałeś przynętę , ale Kwiat Życia , mój avatar tylko do mnie przypisany , jak prawdziwy login . Z Lucjanem podobnie jest , Lucjan też podpisuję się pod swymi poglądami i nie wciśniesz Parówa publice jakieś brudy z pod własnych paznokci .

Kiedy rozprawa ?

Czółko ...

...zaboli ...

~~D niezalogowany
12 lipca 2021r. o 23:19
Wymiękłeś koleś i teraz widać jak ......z w gacie bo widać to po tobie i twoich już bardzo łagodnych wpisach .Tyle tylko że internet nie zapomina.
Tak jak wielu forumowiczów.

Zastosowana autokorekta

4335
12 lipca 2021r. o 23:34
~~D napisał(a): Wymiękłeś koleś i teraz widać jak kupczy...z w gacie bo widać to po tobie i twoich już bardzo łagodnych wpisach .Tyle tylko że internet nie zapomina.
Tak jak wielu forumowiczów.Zastosowana autokorekta

Parówa masz własny ipeenek , przypomnij proszę ile razy zapraszałem ciebie w me skromne progi , ty mi teraz brak przyjaźni wypominasz ? Wiesz gdzie mieszkam , wiem , że kawkę preferujesz zamiast piwka ... jak baba , ale z nas dwóch kto jest większą ciotą , ten co zawsze się przedstawia , czy ten co nawija z pod tyldy ?

Dobra starczy tej kretyńskiej dysputy .

Dobranoc

~~xyz niezalogowany
13 lipca 2021r. o 9:48
Pytanie po co ten niedobry TUSK powrócił ? Platforma padała a tu proszę najnowszy sondaż PIS 29 % PO 24 % Hołownia 15 % Konfederacja 7% SLD 7 %,PO po powrocie Tuska zyskało 6% poparcia w kilka dni i tylko patrzeć jak PISowców odkleją od koryta .Druga sprawa 70 % społeczeństwa negatywnie ocenia idiotyczny projekt ustawy autorstwa Suskiego (CARYCY KATARZYNY ).
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy