Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Donald Tusk w sierpniu w Bolesławcu
~~Bolek niezalogowany
14 lipca 2021r. o 20:50
Biedronka to nie polska śieć sklepów poczytaj sobie inie pisz głupot odnośnie cen kupują gdzie chcą
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Żółtawordzawy Różanecznik niezalogowany
14 lipca 2021r. o 21:00
Wybiorę się splunąć Tuskowi w twarz za kradzież kilkudziesięciu tysięcy z mojego prywatnego konta OFE. Wygarnę mu też za sądy, które MUSZĄ być reformowane, bo z wyjątkami oczywiście pracują tam sędziowie złodzieje i łapówkarze. Należy ich dyscyplinarnie eliminować i utrzymywać kontrolę nad tą mafią. Sama się nie oczyści z tych wszy.
22258
#Horus nieaktywny
14 lipca 2021r. o 21:22
nie wiem po co to piszesz skoro wiem ,jestem przekonany że tego nie zrobisz...
chcesz pokazać jaki to z ciebie ''kozaczek''?

a jesteś tylko śmieszny...:D
Tusk ci zabrał coś z konta?
pozwij go ...hahaha

przy okazji pozwij też tego który ''zajumał'' ci ostatnio resztę ...

przypomnisz kto to?...:D
~~Bolecnauta niezalogowany
14 lipca 2021r. o 21:29
Pisowscy trolle w akcji.
~~Żółtawordzawy Różanecznik niezalogowany
14 lipca 2021r. o 21:35
Platformiani trole w akcji - złdzieje!
~~Bolecnauta niezalogowany
14 lipca 2021r. o 21:36
Boją się Tuska jak diabeł święconej wody.
~~fnjg ghgj niezalogowany
14 lipca 2021r. o 21:38
Tusk juz na nikim nie robi wrazenia. Miał swoje 5 minut jako premier i co zrobił? Nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki.
~~arek niezalogowany
14 lipca 2021r. o 21:43
Tuska boi się przede wszystkim kurdupel z Nowogrodzkiej i cała jego polityczna mafia !
Wiedzą dobrze że to już ich ostatnie chwile i ratunku nie ma !
Teraz myślą już tylko jak się uratować od pierdla bezrobocia.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza