~~Jaskrawoniebieska Celozja niezalogowany 15 lipca 2021r. o 11:26
~~Czerwonobrązowa Borówka napisał(a): To za tego oszusta niemal cały Polski przemysł sprzedano jedne z najleprzych w powiecie Polfę i Piaski szklarskie.
to prawda !!! już my go tu przywitamy ,zbieramy na tę intencję niemieckie jaja i chemiczne pomidory z holandii
Donald Tusk w sierpniu w Bolesławcu, marzenia redaktora bolecinfo. Przecież ma wtedy mieć urlop, co miesiąc urlop, "takie są zasady w Unii europejskiej"
a ja akurat cieszę się że w sierpniu...
jest mi to bardzo, bardzo na rękę ...
i jeszcze jedno ...
jestem pewien że Tusk wyjdzie do ludzi,z niejednym z was się przywita jak przyzwoity człowiek a nie będzie uciekał do samochodu jak niedawno pislamski oszust i kłamca ''pinokio'' zmykał z podkuloną kitką spod szpitala..
tak,tak pisdzielce...boicie się Tuska bo moim zdaniem jedynie on może scalić w jedność opozycję ...
ta opozycję która obecnie jest w fatalnym stanie...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.