~~Żółtawordzawy Różanecznik napisał(a): Mają 500+ i inne gratisowe plusy, więc nie muszą pracować. PIS stworzył patologiczną grupę zasiłkową. Jak opozycja dojdziw do władzy, to mam nadzieję, że zmodyfikują przepisy i tylko pracujące mamusie dostaną 500+.przeżylbys za 500+ plus inne gratisów plusy? A im więcej ktoś bierze 500+ znaczy że więcej potrzebuje bo więcej dzieci.. Postaraj się a jak ci się uda opisz jak to zrobiłeś. Powodzenia.
~~Bolecnauta napisał(a): A dzietność w Polsce spada, ilość mieszkańców spada, patologia ma się dobrze.znasz to z własnego doświadczenia? o tę patologię mi chodzi?
~~Rdzawozłota Turzyca napisał(a):Ktoś napisał:
przeżylbys za 500+ plus inne gratisów plusy? A im więcej ktoś bierze 500+ znaczy że więcej potrzebuje bo więcej dzieci.. Postaraj się a jak ci się uda opisz jak to zrobiłeś. Powodzenia.
Koszt dziecka, powinien być kosztem rodzica, a nie moim. Ja wychowałam dzieci za własne, zarobione pieniądze. Tylko że patologii wszystko się należy. Pogodzić to bractwo do roboty i z 500+ zrobić ulgę podatkową, a nie zasiłek. Na to ewentualnie wyrażę zhodę, chociaż i tak ja to będę finansować (i wszyscy pracujący Polacy).