~~klucznick niezalogowany 2 sierpnia 2021r. o 18:34
NIGDY nie głosujcie na PiS /// Pamiętacie, kiedy to PiS wrzucał do ustaw COVID-owych przeróżne kanciarskie wpisy, np. te dotyczycące zapewnienia im 100% bezkarności i to za wszystkie decyzje, działania lub zaniechania w czasie pandemii, a jak wszyscy wiedzą PiS to przejaw wyjątkowej i absolutnej niekompetencji?
Ten ostatni wał, te ostatnie, astronomiczne wynagrodzenia „dla swoich +” to 10 x gorszy przekręt, niż tamto, bo przeprowadzony na oczach całego Narodu, w biały dzień i do tego z udziałem Dudy i Morawieckiego, pod hasłem „im to się zwyczajnie należy”. Wstyd i to na skalę światową. To był skok na kasę, na Naszą kasę. Ja osobiście czuję się tak, jakby mi napluto w twarz. /// NIGDY nie głosujcie na PiS, dość patologii, dość przekrętów. /// Duda, niczym św. Mikołaj, podpisał podwyżki dla ministrów, posłów i senatorów.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.