~~Miętowa Skimia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kredowobiała Sałata napisał(a):też ze wsi...Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kto napisał(a): Pod urzędem pół godziny bez opłat, a odwożąc dziecko do przedszkola muszę już ponosić opłatę, mimo tego, że zajmuje to o wiele mniej czasu niż w urzędzie...ojojjj. Opiekunkę wynajmij i jiech do ciebie przychodzi. Na pakowaniu zaoszczędzisz... A może odprowadź a nie odwoź dziecko? Wiem, wiem, nie ma czasu i do pracy trzeba gonić.... Albo gorzej, że wsi do miasta przyjechać...
śmieciem jesteś !
swojego bachora wywal na śmietnik
~~Kredowobiała Sałata napisał(a):Ktoś napisał: ~~Miętowa Skimia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kredowobiała Sałata napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kto napisał(a): Pod urzędem pół godziny bez opłat, a odwożąc dziecko do przedszkola muszę już ponosić opłatę, mimo tego, że zajmuje to o wiele mniej czasu niż w urzędzie...ojojjj. Opiekunkę wynajmij i jiech do ciebie przychodzi. Na pakowaniu zaoszczędzisz... A może odprowadź a nie odwoź dziecko? Wiem, wiem, nie ma czasu i do pracy trzeba gonić.... Albo gorzej, że wsi do miasta przyjechać...
śmieciem jesteś !
też ze wsi...
Japi....nawet takie coś wzbudza agresję ludzie jacy wy podli jestescie ze normalnie brak slow nie wiadomo jak to nazwac .
~~Barwinkowa Bakopa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kredowobiała Sałata napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Miętowa Skimia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kredowobiała Sałata napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kto napisał(a): Pod urzędem pół godziny bez opłat, a odwożąc dziecko do przedszkola muszę już ponosić opłatę, mimo tego, że zajmuje to o wiele mniej czasu niż w urzędzie...ojojjj. Opiekunkę wynajmij i jiech do ciebie przychodzi. Na pakowaniu zaoszczędzisz... A może odprowadź a nie odwoź dziecko? Wiem, wiem, nie ma czasu i do pracy trzeba gonić.... Albo gorzej, że wsi do miasta przyjechać...
śmieciem jesteś !
też ze wsi...
Japi....nawet takie coś wzbudza agresję ludzie jacy wy podli jestescie ze normalnie brak slow nie wiadomo jak to nazwac .
Matka napisala ze gdzie logika w tym a tu komentarz typu wynajmij opiekunkę itd,itd.Ludzie opanujcie się bo swoim jadem się udusicie .
~~Barwinkowa Bakopa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Barwinkowa Bakopa napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kredowobiała Sałata napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Miętowa Skimia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kredowobiała Sałata napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kto napisał(a): Pod urzędem pół godziny bez opłat, a odwożąc dziecko do przedszkola muszę już ponosić opłatę, mimo tego, że zajmuje to o wiele mniej czasu niż w urzędzie...ojojjj. Opiekunkę wynajmij i jiech do ciebie przychodzi. Na pakowaniu zaoszczędzisz... A może odprowadź a nie odwoź dziecko? Wiem, wiem, nie ma czasu i do pracy trzeba gonić.... Albo gorzej, że wsi do miasta przyjechać...
śmieciem jesteś !
też ze wsi...
Matka napisala ze gdzie logika w tym a tu komentarz typu wynajmij opiekunkę itd,itd.Ludzie opanujcie się bo swoim jadem się udusicie .
A nie ma racji żeby opiekę załatwić jak na parking szkoda kasy? Ale żeby komuś śmierci w męczarniach życzyć???? To już zupełne dno. I dobrze że trzeba płacić. Nie stać na parking - nie jeździjcie samochodami. Proste. ...
~~pik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Barwinkowa Bakopa napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Barwinkowa Bakopa napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kredowobiała Sałata napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Miętowa Skimia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kredowobiała Sałata napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kto napisał(a): Pod urzędem pół godziny bez opłat, a odwożąc dziecko do przedszkola muszę już ponosić opłatę, mimo tego, że zajmuje to o wiele mniej czasu niż w urzędzie...ojojjj. Opiekunkę wynajmij i jiech do ciebie przychodzi. Na pakowaniu zaoszczędzisz... A może odprowadź a nie odwoź dziecko? Wiem, wiem, nie ma czasu i do pracy trzeba gonić.... Albo gorzej, że wsi do miasta przyjechać...
śmieciem jesteś !
też ze wsi...
A nie ma racji żeby opiekę załatwić jak na parking szkoda kasy? Ale żeby komuś śmierci w męczarniach życzyć???? To już zupełne dno. I dobrze że trzeba płacić. Nie stać na parking - nie jeździjcie samochodami. Proste. ...
Sałata wino ze wsi pije i głupoty wypisuje a druga mądra auta niema i zazdrości. Oby wam kiedyś karetka nie dojechała bo na postój nie będą mieli ,bo to prywatna firma kasę zbierze a miasto się cieszy z pozostałych pieniedzy tylko czemu podatki na tych darmozjadów płacimy niech przy biurach skarbonki na monety pustawiaja jak będę chciał coś w urzedzie załatwiać to monetę wrzucę ciekaw jak długo by pociagneli.