ladaco napisał(a): Był dobrym człowiekiem i Kapłanem.., Zapracował na modlitwę, albo minutę milczenia..
~~Marek napisał(a): Odszedł człowiek bez kultury, poniżał ludzi, pazerny na kasę hazardzista. Ktoś taki nigdy nie powinien być księdzem. Wyrazy wspołczucia dla dzieci które pozostawił.
~~Amarantowy Zaślaz napisał(a): czego to ludzie nie napiszą (zaistnieli?)a jakże.
~~Pomidorowa Kolendra napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czarnobrązowa Facelia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jvo napisał(a): Nie zapomną jak wyśmiał mój zeszyt od religii w 2 klasie. Cham i prostak
To znaczy, że miałeś ciulowy zeszyt i byłeś dupkiem.
tak jak su....ka twoja stara
~~Irena napisał(a): To nie był człowiek bez kultury przeprowadził mnie przez moje młode lata , pomógł mi przetrwać stany zwątpienia bronił praw kobiet pozwalał młodzieży przeżywać aspekty religijne w taki sposób jak rozumieli , młodzież miała swoją świetlicę gdzie mogli się schronić chociaż na chwilę, zorganizował jadłodajnie dla ubogich .Niech aniołowie poprowadzą go Boga a on go rozliczy z życia nie my . Nie pluj i nie zucaj obelgami bo nikt go nie znał nawet on sam. Zmarł człowiek duchowny ,był proboszczem i z tego go rozliczy Bóg.
~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Marek napisał(a): Odszedł człowiek bez kultury, poniżał ludzi, pazerny na kasę hazardzista. Ktoś taki nigdy nie powinien być księdzem. Wyrazy wspołczucia dla dzieci które pozostawił.
Życzę ci aby ktoś na s r a ł
kiedyś na twój grób