PIS-PO-PRL napisał(a): "Biden oświadczył, że odbył poważną rozmowę z dr Faucim nt. tego, co ile miesięcy należy podawać społeczeństwu szczepionkę przeciw COVID-19.
– Główne pytanie brzmi: czy powinno się szczepić częściej niż co osiem miesięcy? Czy powinniśmy szczepić co pięć miesięcy? To jest aktualnie przedmiotem dyskusji – powiedział."
Jak ten "przedmiot dyskusji" szybko się zmienia. Jak ten czas szybko leci.
Ostatnio czytałem, o szczepieniu co pół roku, a dziś co 5 miesięcy. :D
W ogóle to dziwne, że jeszcze w szaletach miejskich nie rozstawiono punktów szczepień. Szybka dwójka, szpryca i dalej można zwiedzać Kraków...
Najnowsza informacja ," "Biden oświadczył, że odbył poważną rozmowę z dr Faucim nt. tego ,dlaczego szczepionki które miały zapobiegać zakażeniom powodują 500 razy więcej zakażeń i 250 razy więcej zgonów wśród zaszczepionych niż u niezaszczepionych ".
Główne pytanie brzmi : czy nie za wolny jest proces depopulacji ? Czy nie powinno się zalecić szczepień co dwa miesiące a nawet co miesiąc .
Ostatnio czytałem że szczepionki mają zapobiegać , sam to powtarzałem , a tu masz jak to się szybko zmieniło .
Pan PRL ma stare informacje , w szaletach w stanach montują automaty do szprycowania , UE zamówi 500 mln tych automatów .
Rząd PRL jest prawdopodobnie zainteresowany zakupem 38 mln .