M21W2 napisał(a): Taaaaa , co Pan nie powie .
Zazdrość że znalazłem lepsze i prawdziwe info , teraz to ja jestem większym foliarzem .Dopisane 29.08.2021r. o godz. 18:49:Prezydent USA Joe Biden, w czasie obchodów 245. rocznicy ogłoszenia deklaracji niepodległości przez USA, wezwał Amerykanów, aby pomogli zakończyć pandemię COVID-19 raz na zawsze.
To jest dowód że Biden chce jak najszybciej zlikwidować największe mocarstwo świata .
Oto jak Biden chce skłonić amerykanów patriotów do samozagłady .
Biden przekonywał, że szczepionki są najlepszą obroną przed nowymi wariantami koronawirusa SARS-CoV-2.
- To najbardziej patriotyczna rzecz, jaką możecie zrobić - mówił Biden o szczepieniu na COVID-19.
Biden mówił jednocześnie, że koronawirus "już nie paraliżuje amerykańskiego narodu". Dodał, że od każdego Amerykanina zależy czy już nigdy tego nie zrobi.
Dobrze powiedział , Amerykanin już nigdy tego nie zrobi .
Nie będzie Amerykanów .
Lucuś, Józio Biden nawet nie wie, w które drzwi ma trafić w Białym Domu, żeby do łóżka trafić. W Stanach jest poważna dyskusja na temat, jak najszybciej pozbawić Józia władzy, bo zaczyna to być dla nich niebezpieczne. Co prawda ma go zastąpić komunistka Harris, co nie będzie wcale lepsze.
Widzisz Lucuś poleciłbym ci FOX News na YouTube, ale nie wiem czy twój czip tłumaczy on-line, bo Google tego nie robi.
Posłuchałbyś sobie, co stary Józio wyczynia i nie powoływałbyś się na niego.
A poza tym to posłuchaj PRLa i zdejmij folię z głowy. Nie przystoi kombatantowi.