Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zaszczep się w czasie Bolesławieckiego Święta Ceramiki!
18442
PIS-PO-PRL
29 sierpnia 2021r. o 18:28
Ehhh... to że Pan internety średnio umie i znalezienie źródła informacji bywa dla Pana problemem już wiemy. Nie musi Pan tego nam potwierdzać za każdym razem ;)

PIS=PO=PRL
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
29 sierpnia 2021r. o 18:49
Taaaaa , co Pan nie powie .

Zazdrość że znalazłem lepsze i prawdziwe info , teraz to ja jestem większym foliarzem .

Dopisane 29.08.2021r. o godz. 18:49:

Prezydent USA Joe Biden, w czasie obchodów 245. rocznicy ogłoszenia deklaracji niepodległości przez USA, wezwał Amerykanów, aby pomogli zakończyć pandemię COVID-19 raz na zawsze.

To jest dowód że Biden chce jak najszybciej zlikwidować największe mocarstwo świata .

Oto jak Biden chce skłonić amerykanów patriotów do samozagłady .

Biden przekonywał, że szczepionki są najlepszą obroną przed nowymi wariantami koronawirusa SARS-CoV-2.

- To najbardziej patriotyczna rzecz, jaką możecie zrobić - mówił Biden o szczepieniu na COVID-19.

Biden mówił jednocześnie, że koronawirus "już nie paraliżuje amerykańskiego narodu". Dodał, że od każdego Amerykanina zależy czy już nigdy tego nie zrobi.

Dobrze powiedział , Amerykanin już nigdy tego nie zrobi .
Nie będzie Amerykanów .
18442
PIS-PO-PRL
29 sierpnia 2021r. o 19:04
Panie Lucku... dzisiaj jakaś impreza tam u Was ponoć była... Już starczy tego alkoholu.
Pamięta Pan jakie głupoty ostatnio wypisywał gdy się napił na zakończenie sezonu truskawkowego? No właśnie... wystarczy ;)

PIS=PO=PRL
14240
M21W2
29 sierpnia 2021r. o 19:14
Panie PRL , to nie alkohol , mogę udowodnić , 0,00 .
To aluminiowa folia na głowie ,
Deszcz pada nie idę na imprezę .
18442
PIS-PO-PRL
29 sierpnia 2021r. o 19:17
To niech Pan ją ściągnie, bo pomyślą że wariat z Pana ;)

PIS=PO=PRL
~~Jasnoszara Sośnica niezalogowany
29 sierpnia 2021r. o 19:33
M21W2 napisał(a): Taaaaa , co Pan nie powie .

Zazdrość że znalazłem lepsze i prawdziwe info , teraz to ja jestem większym foliarzem .Dopisane 29.08.2021r. o godz. 18:49:Prezydent USA Joe Biden, w czasie obchodów 245. rocznicy ogłoszenia deklaracji niepodległości przez USA, wezwał Amerykanów, aby pomogli zakończyć pandemię COVID-19 raz na zawsze.

To jest dowód że Biden chce jak najszybciej zlikwidować największe mocarstwo świata .

Oto jak Biden chce skłonić amerykanów patriotów do samozagłady .

Biden przekonywał, że szczepionki są najlepszą obroną przed nowymi wariantami koronawirusa SARS-CoV-2.

- To najbardziej patriotyczna rzecz, jaką możecie zrobić - mówił Biden o szczepieniu na COVID-19.

Biden mówił jednocześnie, że koronawirus "już nie paraliżuje amerykańskiego narodu". Dodał, że od każdego Amerykanina zależy czy już nigdy tego nie zrobi.

Dobrze powiedział , Amerykanin już nigdy tego nie zrobi .
Nie będzie Amerykanów .

Lucuś, Józio Biden nawet nie wie, w które drzwi ma trafić w Białym Domu, żeby do łóżka trafić. W Stanach jest poważna dyskusja na temat, jak najszybciej pozbawić Józia władzy, bo zaczyna to być dla nich niebezpieczne. Co prawda ma go zastąpić komunistka Harris, co nie będzie wcale lepsze.
Widzisz Lucuś poleciłbym ci FOX News na YouTube, ale nie wiem czy twój czip tłumaczy on-line, bo Google tego nie robi.
Posłuchałbyś sobie, co stary Józio wyczynia i nie powoływałbyś się na niego.

A poza tym to posłuchaj PRLa i zdejmij folię z głowy. Nie przystoi kombatantowi.
14240
M21W2
29 sierpnia 2021r. o 19:42
PIS-PO-PRL napisał(a): To niech Pan ją ściągnie, bo pomyślą że wariat z Pana ;)
żartów

Jaka to różnica , wariat i foliarz to to samo .
Dobranoc

Dopisane 29.08.2021r. o godz. 19:42:

~~Jasnoszara Sośnica , tym razem 100/100
Dobranoc
Na dziś starczy .
~~zenek niezalogowany
29 sierpnia 2021r. o 19:49
Jak na razie to stary Józio uciął sobie drzemkę podczas spotkania z premierem Izraela. Ciekawe co na to TVN24?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza