M21W2 napisał(a): Panie PRL-u , czy to już będzie tradycją że będzie Pan pytał o moje śniadanka
M21W2 napisał(a): Panie PRL-u , czy to już będzie tradycją że będzie Pan pytał o moje śniadanka
M21W2 napisał(a): Minusem folia na głowie
PIS-PO-PRL napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Panie PRL-u , czy to już będzie tradycją że będzie Pan pytał o moje śniadanka
Tak, z covidem się poddałem. Nie ma sensu kupować kredensu... Czy coś.
Wole o kulinariach... No więc?
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Minusem folia na głowie
Ja tylko czytam prasę zachodnią, a że to co tam wypisują się Panu nie podoba to cóż. Przez to mam folie na głowie?
No mam... Bo tak Panu wmówili ;)
Ale ładna jest... Srebrna... Odbija fale 5g
Ale do sedna... Śniadanie?? ;)
Lucek nie może folii aluminiowej na głowie mieć, bo mu czip przestanie działać i nie będzie wiedział co pisać. Dlatego ludzie z czipami są antyfoliarzami :)
PIS-PO-PRL napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Panie PRL-u , czy to już będzie tradycją że będzie Pan pytał o moje śniadanka
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Panie PRL-u , czy to już będzie tradycją że będzie Pan pytał o moje śniadanka
Jak Pan woli nie widzę przeszkód - dziś bułeczka z masłem i kubek serka wiejskiego - polecam , do tego oczywiście codzienna szklanka mleka .
Teraz aby dyskusja miała sens niech się Pan pochwali co jadł na śniadanie , wtedy możemy przejść do pytań o obiad .
Ty Lucek wiesz co to ironia lub sarkazm?
BTW - wczoraj tez to samo na śniadanie miałeś. Monotonnie :)