M21W2 napisał(a): ~~Jasnoszara Sośnica , podaj informacje o moich dwóch czipach na fb , zobaczysz ilu uwierzy , pozwalam użyć moje imię i nazwisko .
Będzie zabawa , będzie się działo .Dopisane 24.08.2021r. o godz. 17:41:~~Krwawosina Gęsiówka , znów muszę Tobie zarzucić kłamstwo - wczoraj bułeczka z białym serem i miodem .
Podam z wyprzedzeniem co planuję na Jutro - bułeczka z masłem i miodem .
Miód i nabiał to podstawa moich śniadań , plus co jakiś czas jajecznica lub jajka po wiedeńsku .
M21W2 napisał(a): Teraz aby dyskusja miała sens niech się Pan pochwali co jadł na śniadanie , wtedy możemy przejść do pytań o obiad .
~~Lilioworóżowy Ognik napisał(a): SKANDALICZNA WYPOWIEDZ HORBANA. Najpierw stwierdza ze szczepienia to eksperyment medyczny a później rekomenduje obowiązkowe szczepienia i jeszcze grozi nozem...... SKANDAL, SKANDAL SKANDAL..........
zabrac mu prawo wykonywania zawodu........ nie chcemy takich lekarzy
PIS-PO-PRL napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Teraz aby dyskusja miała sens niech się Pan pochwali co jadł na śniadanie , wtedy możemy przejść do pytań o obiad .
my foliarze nie jemy tradycyjnych pokarmów. Odżywiamy się energią słoneczną
Rano padało, więc trochę głodny chodziłem, ale deszczówki się za to opiłem ;)
no to co szanowna małżonka na obiad Panu upichciła?
~~Jasnoszara Sośnica napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): ~~Jasnoszara Sośnica , podaj informacje o moich dwóch czipach na fb , zobaczysz ilu uwierzy , pozwalam użyć moje imię i nazwisko .
Będzie zabawa , będzie się działo .Dopisane 24.08.2021r. o godz. 17:41:~~Krwawosina Gęsiówka , znów muszę Tobie zarzucić kłamstwo - wczoraj bułeczka z białym serem i miodem .
Podam z wyprzedzeniem co planuję na Jutro - bułeczka z masłem i miodem .
Miód i nabiał to podstawa moich śniadań , plus co jakiś czas jajecznica lub jajka po wiedeńsku .
A to z każdą dawką nowy czip! To niedługo będziesz miał trzy :) A potem co chwilę nowy. No to fajnie.
Nie wiem czy wiesz, że teraz fabryki samochodów stoją. Nie ma czipów do samochodów, bo całe moce produkcyjne idą w czipy do wyszczepień.
Chyba długo samochodu kupić nie będzie można. Szkoda.
M21W2 napisał(a): łykają bez namysłu fejki