~~Żółtoruda Pysznogłówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): Niestety, teraz już będzie tylko gorzej, czyli coraz więcej zakażeń dziennych. Trzeba wprowadzić lockdown, na dwa miesiące może na trzy?
Aleś ty durny masakra kur....
~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtoruda Pysznogłówka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): Niestety, teraz już będzie tylko gorzej, czyli coraz więcej zakażeń dziennych. Trzeba wprowadzić lockdown, na dwa miesiące może na trzy?
Aleś ty durny masakra kur....
Plus obowiązek powszechnych szczepień. Trzeba zapobiegać powtórki z jesieni 2020.
Jeśli państwo wprowadzi obowiązek tych szczepień, to będzie musiało na siebie wziąć odpowiedzialność za ich ewentualne skutki. A tej odpowiedzialności nie chce wziąć na siebie nawet ich producent, choć dobrze wie co sprzedaje. A moze własnie dlatego że wie.
M21W2 napisał(a): wyobraża sobie Pan co by to było jakby Rząd podjął decyzję o obowiązku szczepień ? ,
M21W2 napisał(a): Drugie pytanie do Pana - jakby były obowiązkowe zaszczepiłby się Pan ?
PIS-PO-PRL napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): wyobraża sobie Pan co by to było jakby Rząd podjął decyzję o obowiązku szczepień ? ,
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Drugie pytanie do Pana - jakby były obowiązkowe zaszczepiłby się Pan ?
Dobre pytania ;)
Pan pozwoli że odpisze wieczorem. W robocie jestem, a mam ochotę się rozpisać ;)
M21W2 napisał(a): Panie PRL, przytoczę Panu wypowiedź mądrzejszego ode mnie który przestał pisać w tym temacie .
Cytuję - Lucjan przestań z tymi głupkami antyszczepionkowcami dyskutować , do tej ciemnoty nic nie dotrze .
Posłuchałem jego rady , kilka dni nie pisałem , niestety niepokorna dusza i wywoływany do "tablicy " znów się udzielam w przekonaniu że nauka powinna być promowana a w obecnej sytuacji szczepienia .
Przepraszam że odpowiem pytaniem na pytanie - wyobraża sobie Pan co by to było jakby Rząd podjął decyzję o obowiązku szczepień ? ,
Wiem że naukowcy z Polskiej Akademii Nauk uważają że szczepienia powinny być obowiązkowe , doradcy medyczni Premiera też to rozważają , jednak są mocno w tym temacie podzieleni motywują to tym że może być jeszcze większy opór społeczny niż obecnie .
Drugie pytanie do Pana - jakby były obowiązkowe zaszczepiłby się Pan ?
Nie, bo to jest propaganda wywolana przez media. Nie dam sobie wstrzyknac eksperymentu. Badania leku trwaja najczesciej okolo 10 lat. Ile tutaj trwaly ? Kilka miesiecy. Kto sie chce niech szczepi, kto nie chce to nie. Indywidualna sprawa.
Czas skonczyc ta propagande.
Za duze placimy podatki. Bo gdyby nie one nie byloby tej calej reklamy tych celebrytow na plakatach w tv. Na to poszlo miliony. Teraz przez to mamy inflacje. Standard zycia sie obniza.