Zastosowana autokorekta
PIS-PO-PRL napisał(a): Dla nich ta nienormalność to "krewetki"
Wolą Pisowską miskę ryżu... Bardziej tradycyjne danie :D
Za Peło baryłka ropy jakieś 100/120 dolarów, teraz 65/75.
Ceny paliw pod 6 zł prawie i za jednych i za drugich.
Bo żeby pieniądze im sie należaly, to najpierw trzeba je mieć. A durny hucpa będzie siedział i się cieszył że podatki mu rosną... Bo narodowe. Bo w tvn krytykują to muszą być dobre :D
~~falko napisał(a): a co w nim złego?
mnie się podoba...
przypomina mi to dawne czasy młodości kiedy bez strachu mogłem z kolegami i koleżankami siedzieć nawet przy piwku w centrum Rynku...
a dzisiaj co?
takie durnie nie pamiętają czasów kiedy cukier podrożał o 50 groszy i pół Śląska protestowało...
taki ''hucpa'' to zwykły dureń jeśli cieszy się z dwucyfrowej podwyżki prądu nie pamiętając jednocześnie zapewnień oszusta Sasina...
~~hucpa napisał(a):Ktoś napisał: ~~falko napisał(a): a co w nim złego?
mnie się podoba...
przypomina mi to dawne czasy młodości kiedy bez strachu mogłem z kolegami i koleżankami siedzieć nawet przy piwku w centrum Rynku...
a dzisiaj co?
takie durnie nie pamiętają czasów kiedy cukier podrożał o 50 groszy i pół Śląska protestowało...
taki ''hucpa'' to zwykły dureń jeśli cieszy się z dwucyfrowej podwyżki prądu nie pamiętając jednocześnie zapewnień oszusta Sasina...
Uczepiłeś się prądu jak pijany płotu.
Rosjanie nie puszczą gazu przez NS2 dopóki Niemcy nie dokonają odpowiedniego wyboru w nadchodzących wyborach.
Niemiaszki się zdziwiły????
UE zakaże Polsce produkcji prądu z węgla i gazu, myślisz geniuszu że jak będzie rządziła PO to na powrót pozwolą?