~~Beżowobrązowy Winobluszcz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Płomienny Winobluszcz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtawy Wrzos napisał(a): W Niemczech kindergeld jest od zawsze a inflacja niecałe 5%...... To też wina pisu? Poczytajcie wskaźniki w Europie zachodniej... Wiem, wiem zaraz jakiś obrońca zachodu napisze ze ich stać na inflację :). Nie stać.... Nastroje raczej słabe..
Niestety łżesz. Inflacja w Niemczech nieco przekracza 3% a u nas 5,2 wiedza z FB? Podaj jakiś link do tego co piszesz? Chodzi mi o Niemcy oczywiście... Ale jakoś konkret a nie ze tam bywam to wiem...
Masz tutaj ,walę cię tymi danymi po tej twojej głupiej mordzie .Poczytaj i wypier**laj.
https://inwestycje.pl/gospodarka/inflacja-hicp-w-niemczech-wyniosla-31-r-r-w-lipcu-wg-fin-danych/
~~skorn napisał(a):Ktoś napisał: ~~Beżowobrązowy Winobluszcz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Płomienny Winobluszcz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtawy Wrzos napisał(a): W Niemczech kindergeld jest od zawsze a inflacja niecałe 5%...... To też wina pisu? Poczytajcie wskaźniki w Europie zachodniej... Wiem, wiem zaraz jakiś obrońca zachodu napisze ze ich stać na inflację :). Nie stać.... Nastroje raczej słabe..
Niestety łżesz. Inflacja w Niemczech nieco przekracza 3% a u nas 5,2 wiedza z FB? Podaj jakiś link do tego co piszesz? Chodzi mi o Niemcy oczywiście... Ale jakoś konkret a nie ze tam bywam to wiem...
Masz tutaj ,walę cię tymi danymi po tej twojej głupiej mordzie .Poczytaj i
~~skorn napisał(a):Ktoś napisał: ~~Beżowobrązowy Winobluszcz napisał(a):durnej mordy poszukaj w lustrze. W lipcu 3,8 a nie trzy baranie a teraz poszukaj sipernia Czytelniku.... Inflację liczy się rocznie a miesieczne są tylko wskaźniki...Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Płomienny Winobluszcz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtawy Wrzos napisał(a): W Niemczech kindergeld jest od zawsze a inflacja niecałe 5%...... To też wina pisu? Poczytajcie wskaźniki w Europie zachodniej... Wiem, wiem zaraz jakiś obrońca zachodu napisze ze ich stać na inflację :). Nie stać.... Nastroje raczej słabe..
Masz tutaj ,walę cię tymi danymi po tej twojej głupiej mordzie .Poczytaj i wypier**laj.
https://inwestycje.pl/gospodarka/inflacja-hicp-w-niemczech-wyniosla-31-r-r-w-lipcu-wg-fin-danych/
Zastosowana autokorekta
~~hucpa napisał(a): Rosjanie zjedzą przesmyk suwalski i połączą się z Kalingradem
~~prokPiotrowicz napisał(a): Nie będzie podwyżek cen prądu ani dla klientów indywidualnych, ani dla firm, ani dla samorządów - powiedział w piątek szef Komitetu Stałego Rady Ministrów Jacek Sasin. Jak mówił, w miejscach, gdzie zawarto umowy z wyższą stawką za prąd "doprowadzimy do tego, że ceny wrócą do poprzedniego wymiaru".