~~ech napisał(a): Konkurencja mimo dwóch prób nie opublikowała tego posta . Cenzura ? ! Napisałem . Włodarze swoimi działaniami w sprawie opłat parkingowych posortowały Powiat . Na mieszczuchów i wieśniaków . Ci pierwsi płacą 240 zł za rok , Ci drudzy 240 miesięcznie . To jest to równe traktowanie obywateli , przynajmniej naszego powiatu . Brawo ! Tylko , że nie jednemu włodarzowi , radnemu, jak i mieszczuchowi wystaje słoma z butów .
~~betonolo napisał(a): W pracy się śmiejemy , że to vlog powinien być, a nie portal. G umieszcza jakiś tekst, wysyłasz komentarz i jak jest zgodny z ich retoryką to go publikują, jak nie to do kosza. Najzabawniejsze jest to, że sami śmieją się z telewizji państwowej :D W weekend mój komentarz też nie poszedł, chociaż nie był obraźliwy ... Co do parkowania, to też jeżdżę teraz do firm poza strefą, jakoś do tej pory udaje się unikać opłat parkingowych. Niech przedsiębiorcy podziękują radnym przy wyborach ...
~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a): Co prawda to prawda.
Staramy się nie jeździć do centrum. Dużo więcej ja i moja rodzina robi zakupów przez internet.
Tak że zostały tylko supermarkety poza centrum. To co w centrum jakby przestało dla nas istnieć.
A firmy i sklepy w centrum co miesiąc tylko od nas tracą kilkaset zł.