~~Bolecnauta napisał(a): Nienormalni to są kibole i takich powinniście potępiać, a nie popierać. Na mecze przychodzą rodzice z dziećmi, i czego od tych "kiboli" mogę się nauczyć? Chamstwa i agresji? Odpowiedz na to pytanie? Ja nie będę dzieci brał na mecz jak tacy ludzi będą tu przyjeżdżać.
~~Indygowa Jeżyna napisał(a):głupi jesteś? Nie potrafisz rozróżnić kibica od kibola! Kibole to zwykle buraki których nie interesuje sport a mordobicie! Kibole sa zwyczajnie ograniczeni umysłowo!Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): Nienormalni to są kibole i takich powinniście potępiać, a nie popierać. Na mecze przychodzą rodzice z dziećmi, i czego od tych "kiboli" mogę się nauczyć? Chamstwa i agresji? Odpowiedz na to pytanie? Ja nie będę dzieci brał na mecz jak tacy ludzi będą tu przyjeżdżać.
Jak Ci się nie podoba to nie przychodź, to jest sport i kibice są w tej dziedzinie bardzo ważni.
Poza tym lepiej się gra zawodnikom, jak coś się dzieje na trybunach. To dodaje werwy energii i motywacji.
Stadion to nie cmentarz czy przedszkole.
~~Indygowa Jeżyna napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): Nienormalni to są kibole i takich powinniście potępiać, a nie popierać. Na mecze przychodzą rodzice z dziećmi, i czego od tych "kiboli" mogę się nauczyć? Chamstwa i agresji? Odpowiedz na to pytanie? Ja nie będę dzieci brał na mecz jak tacy ludzi będą tu przyjeżdżać.
Jak Ci się nie podoba to nie przychodź, to jest sport i kibice są w tej dziedzinie bardzo ważni.
Poza tym lepiej się gra zawodnikom, jak coś się dzieje na trybunach. To dodaje werwy energii i motywacji.
Stadion to nie cmentarz czy przedszkole.
~~Bolecnauta napisał(a): Nienormalni to są kibole i takich powinniście potępiać, a nie popierać. Na mecze przychodzą rodzice z dziećmi, i czego od tych "kiboli" mogę się nauczyć? Chamstwa i agresji? Odpowiedz na to pytanie? Ja nie będę dzieci brał na mecz jak tacy ludzi będą tu przyjeżdżać.