PIS-PO-PRL napisał(a): a ja Ciebie nie
Lecisz dalej czy to wszystko przez te 6 lat? (czy ile tych lat już tam był)
Pomału zaczynam rozgrzewać palce do mojej listy. Oj będzie pisania
;)
~~Olo napisał(a): Oki, to jeszcze jeden przykład:)
~~Olo napisał(a): wiesz ile za to można kupić butelek np. coli? Taki zapas na całe życie:)
PIS-PO-PRL napisał(a):Ktoś napisał: ~~Olo napisał(a): Oki, to jeszcze jeden przykład:)
3
a ja mam już 33 i ciągle rośnie
;)
Dopisane 23.10.2021r. o godz. 17:14:Ktoś napisał: ~~Olo napisał(a): wiesz ile za to można kupić butelek np. coli? Taki zapas na całe życie:)
odlicz wzrost ceny spowodowany podatkiem cukrowym
Oj... zdradziłem pierwszy punkt swojej listy :D
Wiem, wiem.... hahaha
~~Olo napisał(a):Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Olo napisał(a): Oki, to jeszcze jeden przykład:)
3
a ja mam już 33 i ciągle rośnie
;)
Dopisane 23.10.2021r. o godz. 17:14:Ktoś napisał: ~~Olo napisał(a): wiesz ile za to można kupić butelek np. coli? Taki zapas na całe życie:)
odlicz wzrost ceny spowodowany podatkiem cukrowym
Oj... zdradziłem pierwszy punkt swojej listy :D
Wiem, wiem.... hahaha
Jeśli masz 33 i jeszcze ci rośnie to przestań brać te specyfiki po których w ciągu miesiąca powiększa się o 8 cm .
~~j23 napisał(a): Jeśli masz 33 i jeszcze ci rośnie to przestań brać te specyfiki po których w ciągu miesiąca powiększa się o 8 cm .
PIS-PO-PRL napisał(a):Ktoś napisał: ~~j23 napisał(a): Jeśli masz 33 i jeszcze ci rośnie to przestań brać te specyfiki po których w ciągu miesiąca powiększa się o 8 cm .
Jak się nazywa facet, który myśli o Kut_sie drugiego faceta?
Ale masz szczęście, jestem tolerancyjny ;)
Choć wielu tu takich, co zaraz Cie pogonią
Ps... mam już 40 ;)
i rośnie :D