~~Jasnopomarańczowy Grzybień napisał(a): Jeśli chcecie, aby aferzyści balowali w ciepłych krajach, to głosujcie na PiS. Kto uwierzył w śmierć handlarza bronią, który 2 razy sprzedał PiS-owi te same respiratory, a Szumowski to przyklepał? Ja nie wierzę. Polska to jedyny kraj na świecie, w którym więźniowie wieszają się na leżąco w całodobowo monitorowanej celi. Polska to jedyny kraj na świecie, w którym przestępcę, poszukiwanego listem gończym, NIKT nie szuka, a gdy ten rzekomo umiera w innym kraju na zawał serca, to NIKT go nie identyfikuje, NIKT nie zdejmuje odcisków palców, ani nie pobiera próbek DNA, aby go zidentyfikować, ani też nie przeprowadza sekcji zwłok, a to tylko dlatego, aby nie potwierdzić, że denat to nie jest osobnik poszukiwany listem gończym, a następnie, dla zatarcia wszelkich śladów, gostek jest spalony w krematorium. Jak myślicie, co stałoby się z kimś, kto miałby dowód na to, że denat, to zwłoki kogoś zupełnie innego? PiS dąży dokładnie do tego, co obecnie jest w Rosji, a to że Kaczyński jest Putinem w wersji lait, tak na początek, to już dawno o tym pisałem.
Moja Mama jak umarła w Szpitalu w Bolesławcu i w związku z tym że nie minęło 24 godziny pobytu w szpitalu ordynatorka oznajmiła mi ,że musi być przeprowadzona sekcja zwłok , pomimo to że Mama miała 88lat .