~~ARMAGEDON napisał(a): Bez masek na zewnątrz wzrosty będą przerażające!
Opamiętajcie się.
~~dew napisał(a): Tragedia 3 osoby chore .... a ile w tym czasie zmarło ludzi na raka lub inne choroby?
~~qwerty napisał(a): Byłem dziś w szpitalu i jestem w szoku, poczekalnia poradni chirurgicznej i trzydzieści osób jeden przy drugim. Niby covid i kasa do szpitala płynie ale chyba szybciej się zarażę w szpitalu niż na ulicy.
~~Lilioworóżowa Frezja napisał(a):Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): Bez masek na zewnątrz wzrosty będą przerażające!
Opamiętajcie się.
No ty się opamiętaj gościu zryty beret masz w h...
~~ARMAGEDON napisał(a):
Tylko dzięki zasadzie DDM (dystans, dezynfekcja, maseczka) i szczepieniom powstrzymany czwarta fale oraz kolejne. Udowodnione naukowo przez cenionych profesorów.
~~Lilioworóżowa Frezja napisał(a):Ktoś napisał: ~~qwerty napisał(a): Byłem dziś w szpitalu i jestem w szoku, poczekalnia poradni chirurgicznej i trzydzieści osób jeden przy drugim. Niby covid i kasa do szpitala płynie ale chyba szybciej się zarażę w szpitalu niż na ulicy.
W punkt i żadnego dystansu jeden przy drugim nikt nawet z lekarzy ,pielęgniarek nie zwraca uwagi że masek nie mają jak by Covid nie istniał cyrk poprostu.
~~ARMAGEDON napisał(a): u
~~Lilioworóżowa Frezja napisał(a):Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): u
Jak ty zmadrzejesz i słońcu opamietasz wygnasz szatana z siebie to będzie dobrze bo narazie ty robisz ferment ,zament i siejesz panikę daj kur ....człowieku durny spokój ludzia.