~~tadek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zarumieniona Bakopa napisał(a): Strajk mieszkańców tyle zostało!!!! pogonić odwołać prezydenta można referendum zrobić, ludzie ruszcie się bo na chleb wam braknie niedługo!!!
Niestety ludzie potrafią wyjść w obronie wmówionego zagrożenia prywatnej stacji telewizyjnej, ale nie potrafią wyjśc na ulicę z powodu łupienia ich na podatkach. To pokazuje co telewizja potrafi zrobić z mózgu. Gdyby ratusz miał opozycyjną telewizję to może udałoby się zmobilizować ludzi. To jednak nie możliwe, bo wszystkie media w tym prywatne sa kupione. PiS może się uczyć od naszego jaśniepana.
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):10/10Ktoś napisał: ~~Ciemnobursztynowa Diaskia napisał(a):
Nie nie masz racji. To taki wioskowy głupek a że przy okazji fan jełopozycji to sprawa drugorzędne ale też ważna..
No to w końcu kto popiera jełopozycję, kulturalni i wykształceni czy wioskowe głupki. Bo śledząc wpisy na forum to bym się raczej skłaniał ku tym drugim.
~~Zarumieniona Bakopa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnobursztynowa Diaskia napisał(a):
Nie nie masz racji. To taki wioskowy głupek a że przy okazji fan jełopozycji to sprawa drugorzędne ale też ważna..
No to w końcu kto popiera jełopozycję, kulturalni i wykształceni czy wioskowe głupki. Bo śledząc wpisy na forum to bym się raczej skłaniał ku tym drugim.
Dlaczego obrażasz ludzi???? nie można normalnie się wyrażać na forum?
Twoja wypowiedź tylko potwierdza moje przypuszczenia. Nie grzeszysz inteligencją, skoro w mojej wypowiedzi doszukałeś się obrazy. Mam po prostu dysonans poznawczy. Niby wmawia się nam że na jełopozycję głosują ludzie wykształceni, to skąd tyle denny wpisów ich popleczników? Możesz mi to jakoś rzeczowo wyjaśnić? Mam nadzieje że teraz już zrozumiałeś. Bardziej łopatologicznie nie potrafię już tego napisać.
~~ZK Polska napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~JACUZZA napisał(a): Wszystkiemu winien kaczor h-u.j p-osr.any
To głos kulturalnego i wykształconego wyborcy jałopozycji.
Pośród pisowskich „mord zdradzieckich”, „kanalii”, „łotrów”, „komunistów i złodziei”, „wdów ubeckich”, „upiorów bolszewickich”, zwracania się per Herr, środkowych palców Pyzika czy Lichockiej - nagle najbardziej boli „ wuj ob.sr.any”. Niech żyje pani Dulska! Wiwat drugi policzek!
pięknie ''zaorałeś '' tutaj ''tytonia''
teraz jak zwykle zamilknie...;D
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Zrozum chłopcze że "mnie wali" kto kogo nazwał łotrem, kanalią czy czymś gorszym. Często takie stwierdzenia są najtrafniejszym opisem osób, których dotyczą.. Nie zwracaj na niego uwagi. Tacy jak ok, sami piszą spod tyldy a później sami siebie chawalą że "celna uwaga" i że np. "świetne go zaoraleś". To taka przypadłość psychiczną. W ogóle pomijaj jego komantarze jak już duża część ludzi tutaj zagladajcych..
Mierzi mnie jedynie, gdy ktoś czepia się normalnych przypadłości ludzkich, jak starość, choroba, czy wady wrodzone, na które praktycznie nie mamy wpływu. A ty się przedszkolaku dalej podniecaj kto tam co komu powiedział i kto kogo "zaorał" :-DDD
Horus napisał(a):
uważasz ze ludziom myślącym potrzebny jest przekaz tej czy innej tv?
owszem ...dzięki internetowi czy tv można się jakoś ukierunkować ale jeśli ma się zdolność wnikliwej obserwacji żadna tv nie będzie na takiego kogoś mieć najmniejszego nawet wpływu...
a może warto się pozbyć politycznego nastawienia i skupić się tylko na tym co złego widzi się w poczynaniach w tym przypadku naszego lokalnego ''cara''...;D
przypomnę ci tu jak przed laty pisałem co ludzie zrobili ze swoim lokalnym ''kacykiem'' a chodzi o Żagań...
facet wyjechał na ''taczce''aż miło...
tutaj lokalne koterie-w tym tzw. opozycyjne- nigdy same sobie krzywdy nie zrobią...
zwłaszcza kiedy widzę że sami mieszkańcy są aż tak podzieleni ...