~~bolecka napisał(a): Byłam o 17 i można powiedzieć ze straszny bałagan.Widziałam po lewej stronie od krzyza duze drzewo powalone i kilka nagrobkow zniszczonych.
~~bolecka napisał(a): Byłam o 17 i można powiedzieć ze straszny bałagan.Widziałam po lewej stronie od krzyza duze drzewo powalone i kilka nagrobkow zniszczonych.
~~Płoworuda Forsycja napisał(a): Bardzo dobra decyzja. Ludzie spacerują z dziećmi pomiędzy łamiącymi się gałęziami. Czasami trzeba myśleć za kogoś żeby uniknąć tragedii.
~~Żółtobrązowy Ziarnopłon napisał(a):Ktoś napisał: ~~bolecka napisał(a): Byłam o 17 i można powiedzieć ze straszny bałagan.Widziałam po lewej stronie od krzyza duze drzewo powalone i kilka nagrobkow zniszczonych.
I po co chodzić w taką pogodę, raz że niebezpiecznie ,a dwa to zobacz co sie dzieje w mieście. Przykro czytac takie komentarzeKtoś napisał: ~~Płoworuda Forsycja napisał(a): Bardzo dobra decyzja. Ludzie spacerują z dziećmi pomiędzy łamiącymi się gałęziami. Czasami trzeba myśleć za kogoś żeby uniknąć tragedii.Racja,chociaż jeden mądry komentarz
~~Poczerwieniały Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielonkawobłękitna Abelia napisał(a): Idź leczyć się na nogi,bo na głowę za późno.Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rudozłoty Floks napisał(a): Oni już nas przyzwyczajają do zamknięcia cmentarza w dniu Wszystkich Świętych ,już PISowcy w telewizji krzyczą ,że cmentarze w dniach 1 i 2 listopada powinny być zamknięte dla niezaszczepionych .
Dla niezaszczepionych będą otwarte, żeby się przyzwyczajali.
No ty idź już pierwszy tylko nie zapomnij przyjąć 3 dawkę bo termin ważności preparau o nazwie CUD jest krótki tylko do grudnia później nie może być podawany .
~~Żółtobrązowy Ziarnopłon napisał(a):Ktoś napisał: ~~bolecka napisał(a): Byłam o 17 i można powiedzieć ze straszny bałagan.Widziałam po lewej stronie od krzyza duze drzewo powalone i kilka nagrobkow zniszczonych.
I po co chodzić w taką pogodę, raz że niebezpiecznie ,a dwa to zobacz co sie dzieje w mieście. Przykro czytac takie komentarze[/c~~Żółtobrązowy Ziarnopłon napisał(a):Ktoś napisał: ~~bolecka napisał(a): Byłam o 17 i można powiedzieć ze straszny bałagan.Widziałam po lewej stronie od krzyza duze drzewo powalone i kilka nagrobkow zniszczonych.
I po co chodzić w taką pogodę, raz że niebezpiecznie ,a dwa to zobacz co sie dzieje w mieście. Przykro czytac takie komentarze
Po co pogrzeb był to co też mają nie iść na ostatnią drogę zmarłemu .
~~Lilioworóżowa Frezja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtobrązowy Ziarnopłon napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bolecka napisał(a): Byłam o 17 i można powiedzieć ze straszny bałagan.Widziałam po lewej stronie od krzyza duze drzewo powalone i kilka nagrobkow zniszczonych.
I po co chodzić w taką pogodę, raz że niebezpiecznie ,a dwa to zobacz co sie dzieje w mieście. Przykro czytac takie komentarze[/c~~Żółtobrązowy Ziarnopłon napisał(a): Ktoś napisał: ~~bolecka napisał(a): Byłam o 17 i można powiedzieć ze straszny bałagan.Widziałam po lewej stronie od krzyza duze drzewo powalone i kilka nagrobkow zniszczonych.
I po co chodzić w taką pogodę, raz że niebezpiecznie ,a dwa to zobacz co sie dzieje w mieście. Przykro czytac takie komentarze
Po co pogrzeb był to co też mają nie iść na ostatnią drogę zmarłemu .
Powinni iść, może im coś spadnie na głowę i dołączą do zmarłego.
I po co chodzić w taką pogodę, raz że niebezpiecznie ,a dwa to zobacz co sie dzieje w mieście. Przykro czytac takie komentarzeKtoś napisał: ~~Płoworuda Forsycja napisał(a): Bardzo dobra decyzja. Ludzie spacerują z dziećmi pomiędzy łamiącymi się gałęziami. Czasami trzeba myśleć za kogoś żeby uniknąć tragedii.
To może zamknąć szkoły, bo rodzice z dziećmi jakoś muszą tam dojść i wrócić. Do sklepu też, a drzew dużo.