Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Cenny punkt Leśnika Osiecznicy zdobyty na trudnym terenie w Złotoryi, w meczu o mistrzostwo IV piłki nożnej
~~Kasztanowa Kokoryczka niezalogowany
31 października 2021r. o 11:01
Brawo! Leśnicy
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Malkon niezalogowany
31 października 2021r. o 18:10
Jak ktoś czyta tego rodzaju tabelę, to czuje się tak jakby by był na czeskim filmie "Nikt nic nie wie". Leśnikom, w którym roku temu mało kto wierzył, że się utrzymają w IV lidze garatuluę osiąganych wyników i trzymać tak dalej.
~~obserwator niezalogowany
31 października 2021r. o 19:45
Zwróćcie uwagę były trener Leśnika Radek Sz przeszedł do innego beniaminka 4 ligi i osiąga podobne lub lepsze wyniki w Lubaniu widać gościu ma pojęcie w swoim fachu ,życzę mu dalszych sukcesów szkoleniowych .
~~DarSaw 56 niezalogowany
31 października 2021r. o 21:17
Bardzo wyrównany mecz w którym każda z drużyn miała swoje szanse. Ostatecznie remis odzwierciedla przebieg spotkania i nie krzywdzi żadnej z drużyn . Obydwie drużyny wykazują podobny poziom sportowy a ich postawa w dotychczasowych rozgrywkach predysponuje je do zajęcia miejsc 3-5 w końcowej tabeli rundy jesiennej. Myślę że przed sezonem każda z drużyn takie miejsce brała by w ciemno. Dlatego nie ma co się nakręcać bo gra w III lidze niestety jest na razie po za ich zasięgiem i możliwościami choćby finansowymi. Oczywiście obydwu drużynom życzę szczęśliwego zakończenia rundy jesiennej 2021/2022.
1 listopada 2021r. o 11:13
~~DarSaw 56 napisał(a): Bardzo wyrównany mecz w którym każda z drużyn miała swoje szanse. Ostatecznie remis odzwierciedla przebieg spotkania i nie krzywdzi żadnej z drużyn . Obydwie drużyny wykazują podobny poziom sportowy a ich postawa w dotychczasowych rozgrywkach predysponuje je do zajęcia miejsc 3-5 w końcowej tabeli rundy jesiennej. Myślę że przed sezonem każda z drużyn takie miejsce brała by w ciemno. Dlatego nie ma co się nakręcać bo gra w III lidze niestety jest na razie po za ich zasięgiem i możliwościami choćby finansowymi. Oczywiście obydwu drużynom życzę szczęśliwego zakończenia rundy jesiennej 2021/2022.

Ciekawie rozumujesz Leśnik przegrywa meczu siebie z przedostatnią drużyną i remisuje na wyjeździe z ostatnią a ty piszesz o predyspozycjach na 3-5 miejsce ale daj im Boże .
~~cotyćpiesz niezalogowany
2 listopada 2021r. o 8:27
~~DarSaw 56 napisał(a): Bardzo wyrównany mecz w którym każda z drużyn miała swoje szanse. Ostatecznie remis odzwierciedla przebieg spotkania i nie krzywdzi żadnej z drużyn . Obydwie drużyny wykazują podobny poziom sportowy a ich postawa w dotychczasowych rozgrywkach predysponuje je do zajęcia miejsc 3-5 w końcowej tabeli rundy jesiennej. Myślę że przed sezonem każda z drużyn takie miejsce brała by w ciemno. Dlatego nie ma co się nakręcać bo gra w III lidze niestety jest na razie po za ich zasięgiem i możliwościami choćby finansowymi. Oczywiście obydwu drużynom życzę szczęśliwego zakończenia rundy jesiennej 2021/2022.

Byłem na pucharze z KSK i ten zespół poza indywidualnościami Ziółkowskiego i Kałużyńskiego nie potrafił nic zrobił w ofensywie więc o jakiej lidze Ty gadasz. Jak się utrzymają to będzie sukces bo jest tam niezły rozpie***l widzę. I tak jestem pod wrażeniem że w tym sezonie kręcą się w okolicach środka tabeli.
Pozdrawiam i życzę utrzymania.
2 listopada 2021r. o 8:35
~~cotyćpiesz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~DarSaw 56 napisał(a): Bardzo wyrównany mecz w którym każda z drużyn miała swoje szanse. Ostatecznie remis odzwierciedla przebieg spotkania i nie krzywdzi żadnej z drużyn . Obydwie drużyny wykazują podobny poziom sportowy a ich postawa w dotychczasowych rozgrywkach predysponuje je do zajęcia miejsc 3-5 w końcowej tabeli rundy jesiennej. Myślę że przed sezonem każda z drużyn takie miejsce brała by w ciemno. Dlatego nie ma co się nakręcać bo gra w III lidze niestety jest na razie po za ich zasięgiem i możliwościami choćby finansowymi. Oczywiście obydwu drużynom życzę szczęśliwego zakończenia rundy jesiennej 2021/2022.

Byłem na pucharze z KSK i ten zespół poza indywidualnościami Ziółkowskiego i Kałużyńskiego nie potrafił nic zrobił w ofensywie więc o jakiej lidze Ty gadasz. Jak się utrzymają to będzie sukces bo jest tam niezły rozpie***l widzę. I tak jestem pod wrażeniem że w tym sezonie kręcą się w okolicach środka tabeli.
Pozdrawiam i życzę utrzymania.

Może słabo się znam na piłce ale ,w Osiecznicy jest kilku fajnych zawodników ,takich jak Ukrainiec Militinowicz ,Ziółek, młody chłopak z Węglińca no i Małecki ,Kałużyński tą rundę ma beznadziejną jest pierwszym do wymiany .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.