~~cotyćpiesz napisał(a): Ktoś napisał: ~~DarSaw 56 napisał(a): Bardzo wyrównany mecz w którym każda z drużyn miała swoje szanse. Ostatecznie remis odzwierciedla przebieg spotkania i nie krzywdzi żadnej z drużyn . Obydwie drużyny wykazują podobny poziom sportowy a ich postawa w dotychczasowych rozgrywkach predysponuje je do zajęcia miejsc 3-5 w końcowej tabeli rundy jesiennej. Myślę że przed sezonem każda z drużyn takie miejsce brała by w ciemno. Dlatego nie ma co się nakręcać bo gra w III lidze niestety jest na razie po za ich zasięgiem i możliwościami choćby finansowymi. Oczywiście obydwu drużynom życzę szczęśliwego zakończenia rundy jesiennej 2021/2022.
Byłem na pucharze z KSK i ten zespół poza indywidualnościami Ziółkowskiego i Kałużyńskiego nie potrafił nic zrobił w ofensywie więc o jakiej lidze Ty gadasz. Jak się utrzymają to będzie sukces bo jest tam niezły rozpie***l widzę. I tak jestem pod wrażeniem że w tym sezonie kręcą się w okolicach środka tabeli.
Pozdrawiam i życzę utrzymania.
Może słabo się znam na piłce ale ,w Osiecznicy jest kilku fajnych zawodników ,takich jak Ukrainiec Militinowicz ,Ziółek, młody chłopak z Węglińca no i Małecki ,Kałużyński tą rundę ma beznadziejną jest pierwszym do wymiany .