Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W kraju zmarły 220 osoby z COVID-19, nowych zakażeń koronawirusem stwierdzono u 13 644 osób
22258
#Horus nieaktywny
9 listopada 2021r. o 14:29
dzisiaj w radio powiedzieli o Bolesławcu. mówili ze mają już w szpitalu pełne obłożenie i na korytarzach zastosowali ''dostawki''
jednocześnie powiedziano ze zamknięto przyjęcia na oddział wewnętrzny...

drzyjcie więc ci którzy maja np. problemy gastryczne i nagle wrzód żołądka zacznie krwawić...

kilka godzin wyczekiwania na wynik testu a perforacja w toku...
i co w perspektywie? sepsa?
i co dalej ? kolejny ''błąd lekarski''?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szkarłatny Rozpław niezalogowany
9 listopada 2021r. o 14:47
~~Zielonkawobłękitna Gunera napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szkarłatny Rozpław napisał(a): Umieraj ludzie młodzi którzy nie chorowali nigdy ale jeden fakt szczepieni nie wiem czy wy nie widzicie że to epidemia Szczepio
Ktoś napisał: ~~Szkarłatny Rozpław napisał(a): Umieraj ludzie młodzi którzy nie chorowali nigdy ale jeden fakt szczepieni nie wiem czy wy nie widzicie że to epidemia Szczepionych w szpitalu są ludzie szczepieni pod respiratorem mówić nie wolno .

To prawda że umierają ludzie młodzi. W ubiegłym tygodniu we Wrocławiu pochowaliśmy siostrzeńca. 27 letnie życie zabrał covid. Jako sportowiec Polskiego Związku Atletycznego regularnie przechodził badania. Nie miał chorób współistniejących. Był nie zaszczepiony. Jego żona jest zaszczepiona i owszem covid przeszła ale skończyło się tylko na utracie węchu i smaku. Pozostawił 2 letnią córeczkę... :( Młodzi ludzie pamiętajcie, ten wirus istnieje naprawdę i jest bardzo zabójczy...

Oczywiście że jest zabójczy lecz przyczyną jest tych przeklętych szczepień roznoszą szczepieni ten wirus nie wiadomo co zostało wszczepione im co za mutacja wirusa .Lecą na potęgę jak po chleb po ten preparat nie wiadomego pochodzenia za który nikt nie odpowiada .
9 listopada 2021r. o 15:05
Horus napisał(a): dzisiaj w radio powiedzieli o Bolesławcu. mówili ze mają już w szpitalu pełne obłożenie i na korytarzach zastosowali ''dostawki''
jednocześnie powiedziano ze zamknięto przyjęcia na oddział wewnętrzny...

drzyjcie więc ci którzy maja np. problemy gastryczne i nagle wrzód żołądka zacznie krwawić...

kilka godzin wyczekiwania na wynik testu a perforacja w toku...
i co w perspektywie? sepsa?
i co dalej ? kolejny ''błąd lekarski''?

Horus i co w związku z tym wszystkim to krec ...kraj jest nie można normalnie dostać się do lekarza , badania robić to prywatnie tam nie ma pandemi ja dzisiaj byłam prywatnie jedni w maskach inni nie ,jeden koło drugiego .

Zastosowana autokorekta

9 listopada 2021r. o 15:55
https://youtu.be/0TOm2rPBZsA
22258
#Horus nieaktywny
9 listopada 2021r. o 15:57
mówi się że choroba nie wybiera...
dzisiaj to powiedzenie nabiera sensu bo to lekarze wybierają...

mnie tylko chodziło o to że dla lekarza tzw.''rodzinnego '' stanowiłem zagrożenie ale dla rehabilitanta prywatnego już nie...;D
9 listopada 2021r. o 15:57
https://www.youtube.com/shorts/DTcEfzbYghY?feature=share
9 listopada 2021r. o 16:26
~~Szkarłatny Rozpław napisał(a): https://www.youtube.com/shorts/DTcEfzbYghY?feature=share

Tak to będzie się ciaglo
9 listopada 2021r. o 16:26
Horus napisał(a): mówi się że choroba nie wybiera...
dzisiaj to powiedzenie nabiera sensu bo to lekarze wybierają...

mnie tylko chodziło o to że dla lekarza tzw.''rodzinnego '' stanowiłem zagrożenie ale dla rehabilitanta prywatnego już nie...;D

Właśnie o to chodzi.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.