~~Brunatnozielony Szparag napisał(a): Zmierzch zapadł to cichociemni wyszczepieni zombie zaczęli wyłazić ze swoich kryjówek i atakować na forum normalnych nie zmutowanych ludzi. Haha
~~Czerwonawa Irezyna napisał(a): Właściwie przy takim myśleniu, że "długofalowe konsekwencje nie są znane" należałoby zaprzestać planowania potomstwa.
~~Terminator napisał(a): Wszystko związane z covidiotyzmem jest kłamstwem i ściemą. od samego początku aż do teraz. okłamani ludzie zaszczepili się a teraz dowiadują się że zaszczepieni muszą nosić maski i siedzieć w domach bo... umierają, zarażają i przenoszą wirusy jak nie zaszczepieni ...
coś zaczyna im trybić w stylu "oj, to po co ja sie szczepiłem, jeśli dalej mogę umrzeć i zarażać?"
zgodnie z moimi oczekiwaniami pokojowe protesty gówno dadzą nawet miliony razy...
ba, dwóch pokojowych demonstrantów milicja w holandii odstrzeliła ostrą bronią....
jaki wniosek?
WOLNOŚĆ to nie jest łaska łajzy jakiejś z jakiegoś parlamentu ale okrwawiony ochłap który trzeba siłą sobie wywalczyć.
i to tyle albo lemingi się obudzą i do walki staną albo skończą ze skowytem w gułagu marząc o miseczce ryżu...
tak marząc bo w prawdziwym świecie przewidziano dla nich pół miseczki... robaków...
i zastrzyki przypominające w dupę co kwartał... przypominające że są tchórzliwymi, żałosnymi d.ebilami, którzy kiedy mogli walczyć o wolność oglądali i słuchali Horbanów, Simonów i Niedzielskich w TV
~~Terminator napisał(a): pokojowe protesty gówno dadzą nawet miliony razy...
ba, dwóch pokojowych demonstrantów milicja w holandii odstrzeliła ostrą bronią....