M21W2 napisał(a): Horusie Informacja dla " profesora " Horusa .
Szczepienia na grypę
.
Zastosowana autokorekta
M21W2 napisał(a): Januszek ostatnią szczepionką jaką się szczepiłem była szczepionka na ospę w 1962 r, szczepienia przeciwko ospie były obowiązkowe .
Teraz czuję się znacznie lepiej nikt mnie nie zmuszał dlatego z chęcią przyjąłem już trzy .
~~Qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Januszek ostatnią szczepionką jaką się szczepiłem była szczepionka na ospę w 1962 r, szczepienia przeciwko ospie były obowiązkowe .
Teraz czuję się znacznie lepiej nikt mnie nie zmuszał dlatego z chęcią przyjąłem już trzy .
A szczepienia na grypę?? To po to ci naukowcy się tyle natrudzili, byś ty był przez lata potencjalnym mordercą?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Januszek ostatnią szczepionką jaką się szczepiłem była szczepionka na ospę w 1962 r, szczepienia przeciwko ospie były obowiązkowe .
A szczepienia na grypę?? To po to ci naukowcy się tyle natrudzili, byś ty był przez lata potencjalnym mordercą?
Są tacy co twierdzą że tych co się nie szczepią można uznać za potencjalnych morderców , Qwax zakaża własną babcię , babcia umiera , nie wiem jak będzie się czuł Qwax , ja bym miał straszne wyrzuty sumienia , byłbym pośrednim sprawcą śmierci babci .
Szczepiąc się wiem że zrobiłem to co do mnie należy aby mieć czyste sumienie , babci której już nie mam też bym to polecił .
Jak sytuacje z covidem zostanie dzięki szczepionkom opanowana tak jak w przypadku grypy i do tego będą skuteczne leki jestem pewny , nie będę się szczepił .
Przy covidzie jesteś "wzorowym" obywatelem, ale niewykluczone, że nie szczepiąc się na grypę zamordowałeś kilka osób.
Smutne to...