~~Kremowy Pięciornik napisał(a):Ktoś napisał: ~~yoyo napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Płowożółta Skalnica napisał(a): Sciema. Jeżdżę codziennie do pracy i żadnych kontroli ani na drodze ani na firmach. A wy głupie zaszczepy się cieszcie z czegoś o czym nie macie pojęcia. Jak zwykle głupot wam nagadaja w internecie a wy się cieszycie
Jasne.A ty NIESZCZEPIE zaraź się i zdychaj.Jednego K**ASA mniej
A ty zaszczepiony żyj 200lat
~~yoyo napisał(a):Ktoś napisał: ~~Płowożółta Skalnica napisał(a): Sciema. Jeżdżę codziennie do pracy i żadnych kontroli ani na drodze ani na firmach. A wy głupie zaszczepy się cieszcie z czegoś o czym nie macie pojęcia. Jak zwykle głupot wam nagadaja w internecie a wy się cieszycie
Jasne.A ty NIESZCZEPIE zaraź się i zdychaj.Jednego K**ASA mniej
A Ty zarażasz i to bez ograniczeń, wszyscy lekarze o tym mówią nawet z mainstreamowych mediów, tylko że nie wprowadzą dla zakeczupowanych kwarantanny, bo nie będą chcieli się szczepić - autentyczna wypowiedź z ogólnopolskiej rozgłośni radiowej sprzed miesiąca.
~~Kasztanowa Kokoryczka napisał(a): Polscy antyszczepionkowcy powinni wyjechać z kraju i dać porządnym ludziom spokój
~~Brunatnożółty Wiciokrzew napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kasztanowa Kokoryczka napisał(a): Polscy antyszczepionkowcy powinni wyjechać z kraju i dać porządnym ludziom spokój
Jeszcze 2 lata temu został byś zbanowany za faszystowskie wypowiedzi.
~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnożółty Wiciokrzew napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kasztanowa Kokoryczka napisał(a): Polscy antyszczepionkowcy powinni wyjechać z kraju i dać porządnym ludziom spokój
Jeszcze 2 lata temu został byś zbanowany za faszystowskie wypowiedzi.
No właśnie.Dlaczego redakcja nie reaguję? Redaktorzy popierają odradzający się na naszych oczach faszyzm? Segregację i ewentualny przymus szczepień?
Ja bym wszyskich zwolenników segregacji wysłał na wycieczkę do Oświęcimia albo Treblinki, może by im coś się przypomniało.
~~Czerwonopomarańczowy Kiścień napisał(a): Nie rozumiem zaszepionych ID I O T óW..Ja się nie zaszepiłem, tylko zaszczepiłem! I nie wyzywaj ludzi od idiotów!
Jesteście zaszczepieni?
To co się czepiacie ludzi mądrzejszych którzy nie dali sobie wstrzyknąć czegoś co jest tylko stworzone aby grupa ludzi zarobiła na baranach? Jesteś zaszczepiony DUr Niu jeden z drugim ?!
To się ciesz i daj żyć normalnym ludziom.
W towarzystwie grupa zaszepionych siedzi cicho. Ale na necie mor dy drą.
Zaszczepieńcy to ID i O CI . Widać to gołym okiem
~~Złotawobrązowa Tawułka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czerwonopomarańczowy Kiścień napisał(a): Nie rozumiem zaszepionych ID I O T óW..Ja się nie zaszepiłem, tylko zaszczepiłem! I nie wyzywaj ludzi od idiotów!
Jesteście zaszczepieni?
To co się czepiacie ludzi mądrzejszych którzy nie dali sobie wstrzyknąć czegoś co jest tylko stworzone aby grupa ludzi zarobiła na baranach? Jesteś zaszczepiony DUr Niu jeden z drugim ?!
To się ciesz i daj żyć normalnym ludziom.
W towarzystwie grupa zaszepionych siedzi cicho. Ale na necie mor dy drą.
Zaszczepieńcy to ID i O CI . Widać to gołym okiem
~~Różowoczerwona Dynia napisał(a): Wprowadzić paszporty szczepionkowe, tak jak w Austrii, koniec z tym pobłażaniem dla tych przygłupów antyszczepów!!!!!!