Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
669 zgonów w Polsce, 101 nowych zakażeń w powiecie
~~Scenariusz optymistyczny niezalogowany
15 grudnia 2021r. o 16:49
Za dwa lata będzie wszystko inaczej, my będziemy wolni, Szczepany będą już nawozem, Niedzielski ,Simon ,Sutkowski , Horban i reszta szamanów oraz popierająca ich patologia będą siedzieć w ogrodzie zoologicznym dla psychicznie chorych zwierząt... dostaną czipa, maskę dystans, bo jak nie będzie dystansu to nie będzie bananów...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Fan Lucka niezalogowany
15 grudnia 2021r. o 16:50
Lucuś, dziecko drogie! Jak tam z odpowiedziami na rzeczowe pytania? Poczytałeś dane z linków, które ci podałem?

Lucuś, ekspercie nasz kochany! Wytłumacz, co się dzieje w rewelacyjnie wyczepionym Izraelu, bo tam już ludzi znaczą! Że tez Żydzi na taki pomysł wpadli?!
No i po wyczepieniu dalej d..pa! A tam trzy szpryce to dopiero do wyczepionych zaliczają!
https://finanse.wp.pl/izrael-ostro-walczy-z-wirusem-klienci-beda-nosic-specjalne-opaski-6715652798856032a

To jak Lucuś, twoim "ekspertom" nawet się nie śniło, jak to będą mogli straszyć wszystkich i zamykać! A zobacz, że Niedzielak dalej podaje dane o zgonach zawyżając o tych, co umarli na inne choroby. I co ty na to?

Twój fan
15 grudnia 2021r. o 17:06
Lucuś, dziecko drogie! Mam super wiadomość!
W Austrii w ramach budowy faszystowskiego państwa wydają rozkaz, że maski należy w domu nosić!
Lucek, możesz do stołu wigilijnego usiąść w szmacie na twarzy! Cieszysz się?
https://wiadomosci.wp.pl/maseczki-obowiazkowe-takze-w-domu-nowy-sposob-na-walke-z-omikronem-6715644498860896a

A teraz na poważnie - jeżeli ktoś po takich decyzjach jak w Austrii nie jest przekonany, że polityków i medyków wprowadzających takie rozwiązania należy szybko zamknąć w domu wariatów, to oznacza, że sam ma coś z głową nie tak.
O budowie faszyzmu też na poważnie.
Lucjan - trzeba być ślepym, żeby nie widzieć totalitaryzmu wprowadzanego na świecie pod pozorem walki z covid. Ja nie twierdzę, że covidu nie ma. Sam chorowałem. Ale źle się prowadzi walkę - zamiast leczenia czepienia obowiązkowe, które nie dają rezultatu (patrz artykuł pod linkiem) . I zabiera się wszystkim wolność. Austria - kraj pochodzenia towarzysza Adolfa Hitlera - wraca do jego dziedzictwa. Nie widzisz tego? Australia uruchomiła obozy koncentracyjne. Nie widzisz tego. Totalitarne szambo się po świecie rozlewa w zastraszającym tempie. POBUDKA!

Twój fan
~~Brunatnoszara Miechunka niezalogowany
15 grudnia 2021r. o 17:24
Lektura obowiązkowa:

https://pch24.pl/wynalazca-technologii-mrna-apeluje-nie-szczepcie-swoich-dzieci-przeciw-covid-19/

~~Srovid niezalogowany
15 grudnia 2021r. o 17:41
~~Scenariusz optymistyczny napisał(a): Za dwa lata będzie wszystko inaczej, my będziemy wolni, Szczepany będą już nawozem, Niedzielski ,Simon ,Sutkowski , Horban i reszta szamanów oraz popierająca ich patologia będą siedzieć w ogrodzie zoologicznym dla psychicznie chorych zwierząt... dostaną czipa, maskę dystans, bo jak nie będzie dystansu to nie będzie bananów...

Nic dodać nic ująć. Choć myślę że to bedzie trochę dłużej trwało..
14240
M21W2
15 grudnia 2021r. o 17:49
~~Fan Lucka napisał(a): Lucuś, dziecko drogie! Jak tam z odpowiedziami na rzeczowe pytania? Poczytałeś dane z linków, które ci podałem?

Lucuś, ekspercie nasz kochany! Wytłumacz, co się dzieje w rewelacyjnie wyczepionym Izraelu, bo tam już ludzi znaczą! Że tez Żydzi na taki pomysł wpadli?!
No i po wyczepieniu dalej d..pa! A tam trzy szpryce to dopiero do wyczepionych zaliczają!
https://finanse.wp.pl/izrael-ostro-walczy-z-wirusem-klienci-beda-nosic-specjalne-opaski-6715652798856032a

To jak Lucuś, twoim "ekspertom" nawet się nie śniło, jak to będą mogli straszyć wszystkich i zamykać! A zobacz, że Niedzielak dalej podaje dane o zgonach zawyżając o tych, co umarli na inne choroby. I co ty na to?

Twój fan

Lubisz się ośmieszać , Twój problem , zanim coś napiszesz , sprawdź - dane od 13-11 do 13 -12 .
W Izraelu średnia tygodniowa zakażeń wacha się od 400 do 600 .
Średnia tygodniowa zgonów wacha od 2 do 5 osób .
Sprawdź , wpisz w gogle - Covid w Izraelu , jest tam też opcja o zgonach .
Władze dla takich jak Ty na całym świecie zawyżają dane niewygodne dla foliarzy , jak można wierzyć że w krajach o wysokim zaszczepieniu umiera 6-10 razy mniej niż w ciemnogrodzie , państwach byłego obozu sowieckiego .

15 grudnia 2021r. o 17:53
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Fan Lucka napisał(a): Lucuś, dziecko drogie! Jak tam z odpowiedziami na rzeczowe pytania? Poczytałeś dane z linków, które ci podałem?

Twój fan

Lubisz się ośmieszać , Twój problem , zanim coś napiszesz , sprawdź - dane od 13-11 do 13 -12 .
W Izraelu średnia tygodniowa zakażeń wacha się od 400 do 600 .
Średnia tygodniowa zgonów wacha od 2 do 5 osób .
Sprawdź , wpisz w gogle - Covid w Izraelu , jest tam też opcja o zgonach .
Władze dla takich jak Ty na całym świecie zawyżają dane niewygodne dla foliarzy , jak można wierzyć że w krajach o wysokim zaszczepieniu umiera 6-10 razy mniej niż w ciemnogrodzie , państwach byłego obozu sowieckiego .

I tak jest dobrze, że wprowadzają kolejne obostrzenia? Lucuś, ja ci piszę, że covid jest pretekstem do wprowadzania totalitaryzmu, a ty - kombatant walki o wolność - nic nie kumasz?
A może ty przed komputerem już w masce FFP siedzisz?
Dziecko drogie, a co tam w Belgii? Widzę, że coś potrafisz przeczytać to się grzecznie pytam. A co tam Lucuś z tymi zgonami z weekendu w poniedziałek, co to ich nigdzie nie widać? No i tam jeszcze sporo rzeczowych pytań bez odpowiedzi pozostaje.

Twój fan
22258
#Horus nieaktywny
15 grudnia 2021r. o 17:55
~~Fan Lucka napisał(a):
O budowie faszyzmu też na poważnie.
Lucjan - trzeba być ślepym, żeby nie widzieć totalitaryzmu wprowadzanego na świecie pod pozorem walki z covid. Ja nie twierdzę, że covidu nie ma. Sam chorowałem. Ale źle się prowadzi walkę - zamiast leczenia czepienia obowiązkowe, które nie dają rezultatu (patrz artykuł pod linkiem) . I zabiera się wszystkim wolność. Austria - kraj pochodzenia towarzysza Adolfa Hitlera - wraca do jego dziedzictwa. Nie widzisz tego? Australia uruchomiła obozy koncentracyjne. Nie widzisz tego. Totalitarne szambo się po świecie rozlewa w zastraszającym tempie. POBUDKA!

Twój fan

a kiedy j zacząłem pisać o postępującym ''miękkich'' ale jednak faszystowskich wręcz metodach było tu kilku odsądzających mnie od czci i wiary...

ja to widzę nie tylko w kwestiach około covidowych ale i w działaniach władz państwowych ...
przypomnę wam tu wprowadzane przez Adolfa tzw. ustawy Norymberskie które praktycznie niczym się nie różnią od tych ''dekretów żoliborskich''
lub jak kto woli ''nowogrodzkich''
przykładów na to co łączy Adolfa i naszą obecną rzeczywistość jest sporo ...;D

ale co taki lucuś może o tym wiedzieć jak on siedzi tylko w propagandzie pisowskiej ...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza