~~Scenariusz optymistyczny napisał(a): Za dwa lata będzie wszystko inaczej, my będziemy wolni, Szczepany będą już nawozem, Niedzielski ,Simon ,Sutkowski , Horban i reszta szamanów oraz popierająca ich patologia będą siedzieć w ogrodzie zoologicznym dla psychicznie chorych zwierząt... dostaną czipa, maskę dystans, bo jak nie będzie dystansu to nie będzie bananów...
~~Fan Lucka napisał(a): Lucuś, dziecko drogie! Jak tam z odpowiedziami na rzeczowe pytania? Poczytałeś dane z linków, które ci podałem?
Lucuś, ekspercie nasz kochany! Wytłumacz, co się dzieje w rewelacyjnie wyczepionym Izraelu, bo tam już ludzi znaczą! Że tez Żydzi na taki pomysł wpadli?!
No i po wyczepieniu dalej d..pa! A tam trzy szpryce to dopiero do wyczepionych zaliczają!
https://finanse.wp.pl/izrael-ostro-walczy-z-wirusem-klienci-beda-nosic-specjalne-opaski-6715652798856032a
To jak Lucuś, twoim "ekspertom" nawet się nie śniło, jak to będą mogli straszyć wszystkich i zamykać! A zobacz, że Niedzielak dalej podaje dane o zgonach zawyżając o tych, co umarli na inne choroby. I co ty na to?
Twój fan
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Fan Lucka napisał(a): Lucuś, dziecko drogie! Jak tam z odpowiedziami na rzeczowe pytania? Poczytałeś dane z linków, które ci podałem?
Lucuś, ekspercie nasz kochany! Wytłumacz, co się dzieje w rewelacyjnie wyczepionym Izraelu, bo tam już ludzi znaczą! Że tez Żydzi na taki pomysł wpadli?!
No i po wyczepieniu dalej d..pa! A tam trzy szpryce to dopiero do wyczepionych zaliczają!
https://finanse.wp.pl/izrael-ostro-walczy-z-wirusem-klienci-beda-nosic-specjalne-opaski-6715652798856032a
To jak Lucuś, twoim "ekspertom" nawet się nie śniło, jak to będą mogli straszyć wszystkich i zamykać! A zobacz, że Niedzielak dalej podaje dane o zgonach zawyżając o tych, co umarli na inne choroby. I co ty na to?
Twój fan
Lubisz się ośmieszać , Twój problem , zanim coś napiszesz , sprawdź - dane od 13-11 do 13 -12 .
W Izraelu średnia tygodniowa zakażeń wacha się od 400 do 600 .
Średnia tygodniowa zgonów wacha od 2 do 5 osób .
Sprawdź , wpisz w gogle - Covid w Izraelu , jest tam też opcja o zgonach .
Władze dla takich jak Ty na całym świecie zawyżają dane niewygodne dla foliarzy , jak można wierzyć że w krajach o wysokim zaszczepieniu umiera 6-10 razy mniej niż w ciemnogrodzie , państwach byłego obozu sowieckiego .
~~Fan Lucka napisał(a):
O budowie faszyzmu też na poważnie.
Lucjan - trzeba być ślepym, żeby nie widzieć totalitaryzmu wprowadzanego na świecie pod pozorem walki z covid. Ja nie twierdzę, że covidu nie ma. Sam chorowałem. Ale źle się prowadzi walkę - zamiast leczenia czepienia obowiązkowe, które nie dają rezultatu (patrz artykuł pod linkiem) . I zabiera się wszystkim wolność. Austria - kraj pochodzenia towarzysza Adolfa Hitlera - wraca do jego dziedzictwa. Nie widzisz tego? Australia uruchomiła obozy koncentracyjne. Nie widzisz tego. Totalitarne szambo się po świecie rozlewa w zastraszającym tempie. POBUDKA!
Twój fan