~~Mlecznoróżowy Hiacynt napisał(a): Równie dobrze można się skupić na tym iż urodziło się wczoraj 3 dzieci. Rodzi się i umiera a pomiędzy tym jest życie. Średnia wieku śmiertelności na tzw covid to 74 lata, czyli taka można powiedzieć normalna. Strach się bać ile dzieci nie rodzi się bo całe pokolenie boi się w tych czasach założyć rodzine, proszę zapytać młode pokolenie kim chce zostać w przyszłości, 90 % nie wie. Nie ma się co dziwić, sport umiera, biznes umiera, posady budżetowe również. Pokolenie naszych dziadków szło na wojnę, większość nie wracało, ale walczyli o lepsze życie dla młodego pokolenia. A my teraz zamykamy całe młode pokolenie bo boimy się że nas zarażą, a śmiertelność tej choroby jest na poziomie bardzo śmiesznym ale żeby ktoś mnie nie posądzał że mi nie jest przykro jak ktoś umiera, bo jest ale między początkiem a końcem jest jeszcze życie a my małymi krokami sprzedajemy wielkim tego świata.
Popatrzmy w oczy dziś naszym dzieciom i zastanówmy się czy chcemy takiego świata dla naszych pociech.
~~Mlecznoróżowy Hiacynt napisał(a): Równie dobrze można się skupić na tym iż urodziło się wczoraj 3 dzieci. Rodzi się i umiera a pomiędzy tym jest życie. Średnia wieku śmiertelności na tzw covid to 74 lata, czyli taka można powiedzieć normalna. Strach się bać ile dzieci nie rodzi się bo całe pokolenie boi się w tych czasach założyć rodzine, proszę zapytać młode pokolenie kim chce zostać w przyszłości, 90 % nie wie. Nie ma się co dziwić, sport umiera, biznes umiera, posady budżetowe również. Pokolenie naszych dziadków szło na wojnę, większość nie wracało, ale walczyli o lepsze życie dla młodego pokolenia. A my teraz zamykamy całe młode pokolenie bo boimy się że nas zarażą, a śmiertelność tej choroby jest na poziomie bardzo śmiesznym ale żeby ktoś mnie nie posądzał że mi nie jest przykro jak ktoś umiera, bo jest ale między początkiem a końcem jest jeszcze życie a my małymi krokami sprzedajemy wielkim tego świata.
Popatrzmy w oczy dziś naszym dzieciom i zastanówmy się czy chcemy takiego świata dla naszych pociech.
~~Szarawy Jarząb napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mlecznoróżowy Hiacynt napisał(a): Równie dobrze można się skupić na tym iż urodziło się wczoraj 3 dzieci. Rodzi się i umiera a pomiędzy tym jest życie. Średnia wieku śmiertelności na tzw covid to 74 lata, czyli taka można powiedzieć normalna. Strach się bać ile dzieci nie rodzi się bo całe pokolenie boi się w tych czasach założyć rodzine, proszę zapytać młode pokolenie kim chce zostać w przyszłości, 90 % nie wie. Nie ma się co dziwić, sport umiera, biznes umiera, posady budżetowe również. Pokolenie naszych dziadków szło na wojnę, większość nie wracało, ale walczyli o lepsze życie dla młodego pokolenia. A my teraz zamykamy całe młode pokolenie bo boimy się że nas zarażą, a śmiertelność tej choroby jest na poziomie bardzo śmiesznym ale żeby ktoś mnie nie posądzał że mi nie jest przykro jak ktoś umiera, bo jest ale między początkiem a końcem jest jeszcze życie a my małymi krokami sprzedajemy wielkim tego świata.
A to wszystko przez tych pustakow wyzej co wierzą w tą scieme. Przecież ten wirus to propaganda 21 wieku