~~zniesmaczony napisał(a):Ktoś napisał: ~~zniesmaczony napisał(a): Kiedy w tej chorej Gminie Nowogrodziec zapanuje normalność ,miałem skierowanie na szczepionkę na covid na 20 12 2021r o godzinie 10 ,05 gdy przyszedłem do przychodni na Asnyka skierowano mnie do rejestracji ,dwie mało sympatyczne panie zaczęły mnie zbywać mówiąc że dopiero wyznaczą mi termin na styczeń ale wcześniej jeszcze raz muszę się tu zgłosić i zarejestrować to wtedy wyznaczą mi termin .Podziękowałem i wyszedłem po chwili zadzwoniłem do Ośrodka Zdrowia w Osiecznicy i sympatyczna Pani przez telefon wyznaczyła mi termin szczepionki nie robiąc żadnych problemów ,mimo że jestem mieszkańcem G Nowogrodziec będę szerokim łukiem omijał tamtą służbę zdrowia
Dopisane . To jakiś absurd około godziny 11 żona dostała telefon z zapytaniem dlaczego mąż nie wstawił się na szczepienie ,więc pytam to gdzie ja byłem ?.
~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~zniesmaczony napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~zniesmaczony napisał(a): Kiedy w tej chorej Gminie Nowogrodziec zapanuje normalność ,miałem skierowanie na szczepionkę na covid na 20 12 2021r o godzinie 10 ,05 gdy przyszedłem do przychodni na Asnyka skierowano mnie do rejestracji ,dwie mało sympatyczne panie zaczęły mnie zbywać mówiąc że dopiero wyznaczą mi termin na styczeń ale wcześniej jeszcze raz muszę się tu zgłosić i zarejestrować to wtedy wyznaczą mi termin .Podziękowałem i wyszedłem po chwili zadzwoniłem do Ośrodka Zdrowia w Osiecznicy i sympatyczna Pani przez telefon wyznaczyła mi termin szczepionki nie robiąc żadnych problemów ,mimo że jestem mieszkańcem G Nowogrodziec będę szerokim łukiem omijał tamtą służbę zdrowia
Dopisane . To jakiś absurd około godziny 11 żona dostała telefon z zapytaniem dlaczego mąż nie wstawił się na szczepienie ,więc pytam to gdzie ja byłem ?.
Chora służba zdrowia .
Bardzo dobra służba zdrowia w Nowogrodźcu! Po prostu nie zrozumiałeś, że zniechęcają świadomie do wyszczepiania.
Może już miałeś jakąś dawkę i stąd problemy ze zrozumieniem :)