~~Kobaltowa Sośnica napisał(a): Zaszczepy odwalcie się od normalnych ludzi którzy nie chcą być królikami doświadczalnymi. Wy jak chcecie sie szczepic to się szczepcie nawet co miesiąc. Zresztą i tak będziecie co pół roku keczupowani to bez różnicy dla was.
~~Szarobrunatny Sumak napisał(a): Powoli stworzymy uczciwą rzeczywistość.
Już powstają linie lotnicze zatrudniające stewardesy i pilotów niezamierzajacych się szczepić.
Linie nie stosujace faszyzmu sanitarnego.
Powstają sklepy dla wolnych ludzi.
Rolnicza sprzedaż bezpośrednia się rozkręca.
Powoli tworzy się niezależny świat wolny od zła.
I wśród lekarzy też są wolni, uczciwi ludzie.
"Szanowni Państwo nasz NZOZ udziela pomocy wszystkim pacjentom bez względu na stan ich zdrowia w trakcie wizyt domowych czy gabinetowych nie pytamy o to czy jesteście zaszczepieni czy nie, pytamy o to czy potrzebujecie pomocy i co Wam dolega, nikogo nie będziemy segregować, jeśli jest Wam potrzebna pomoc po prostu dzwońcie żeby się umówić na wizytę. Szczególnie w ten tak trudny okres gdzie na święta jest utrudniony dostęp do pomocy medycznej nasi lekarze, pielęgniarki i ratownicy są gotowi aby udzielić pomocy każdemu kto jej potrzebuje bez względu na rodzaj choroby - Wesołych, zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia a w razie potrzeby dzwońcie rejestracja tel. 537 666 975 lub 530 842 623 Działamy cały czas bez względu na sytuację pandemiczną."
Grupa N1
Lubań
~~Kremowy Pięciornik napisał(a): Jechałem dzisiaj drogą S 3 w kierunku na Bolków i w odległości około5 kilometrów za Jaworem ustawiony jest potężny baner na którym jest nienarodzone dziecko całe we krwi i duży napis ,DO SZCZEPIONEK NA COVID UŻYWANO PŁODÓW Z ABORCJI ,ciekawi mnie kto pozwolił na taką drastyczną reklamę przy drodze .
~~Brawo PiS napisał(a): Ostatniej doby z powodu koronawirusa zmarły w Polsce 794 osoby - przekazał wiceminister zdrowia Waldemar Kraska. Wykryto ponad 15 tysięcy zakażeń COVID-19. Przekazał również, że wśród 794 osób zmarłych, o których dowiedzieliśmy się w środę, 600 nie było zaszczepionych.proszę przedstawić uwierzytelniające dowody o tych nie zaszczepionych lub podać dowody i zgony zaszczepionych.
Po trupach, byle u władzy.Pisowskie państwo w uśmiercaniu Polaków ma wydajność większą, niż Niemcy na Majdanku.
-Brawo PiS.
~~XYZ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brawo PiS napisał(a): Ostatniej doby z powodu koronawirusa zmarły w Polsce 794 osoby - przekazał wiceminister zdrowia Waldemar Kraska. Wykryto ponad 15 tysięcy zakażeń COVID-19. Przekazał również, że wśród 794 osób zmarłych, o których dowiedzieliśmy się w środę, 600 nie było zaszczepionych.
Po trupach, byle u władzy.Pisowskie państwo w uśmiercaniu Polaków ma wydajność większą, niż Niemcy na Majdanku.
-Brawo PiS.
Baranku przyznasz mi może rację ???
Jest przywódca obojętnie jakiego stada przykładem ???
Ja uważam iż „tak” , więc nie doszukuj się winy u PiS
Prezes Jarek przykładnie się zaszczepił , a wy???
Ktoś napisał 600 osób odeszło do pana , niezaszczepionych !!!
Zastosowana autokorekta