~~ i Ciebie napisał(a):to nie są pieniądze dla Owsiaka, zrozum to! Chyba ze to dla Ciebie za trudne.Ktoś napisał: ~~Fioletowa Szałwia napisał(a): Owsiak - nie zobaczyć ani złotówki ode mnie!
daj pisowi śmieciu !
~~Brunatnoszary Kielichowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~ i Ciebie napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Fioletowa Szałwia napisał(a): Owsiak - nie zobaczyć ani złotówki ode mnie!
daj pisowi śmieciu !
to nie są pieniądze dla Owsiaka, zrozum to! Chyba ze to dla Ciebie za trudne.
jurek nie dam abyś nie stracił na nowym nieładzie, marca sam sobie opłać
~~Beżowobrązowa Kuningamia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Kielichowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ i Ciebie napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Fioletowa Szałwia napisał(a): Owsiak - nie zobaczyć ani złotówki ode mnie!
daj pisowi śmieciu !
jurek nie dam abyś nie stracił na nowym nieładzie, marca sam sobie opłać
dla donaldowych pełowski zer i śmieci
~~Brunatnoszary Kielichowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~ i Ciebie napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Fioletowa Szałwia napisał(a): Owsiak - nie zobaczyć ani złotówki ode mnie!
daj pisowi śmieciu !
W zgodzie z prawdą należałoby napisać, że to są pieniądze nie tylko dla Owsiaka. Każda fundacja czyli jej funkcjonariusze i szefowie żyją z tych pieniędzy, które zbiorą. Owsiakowa fundacja też. Jest pytanie - ile przejadają na własne potrzeby i czy jest to akceptowalna kwota. W przypadku Owsiaka wątpliwości budzi jego ciężka walka, żeby nie ujawniać danych finansowych WOŚP. Czego się tak bał? W 2018 roku na wynagrodzenia WOŚP wydała 2,9 mln zł przy obrotach około 140 mln zł. Całkowie koszty administracyjne około 6 mln zł. Czy to za dużo?
Moim zdaniem akceptowalne kwoty i nie ma raczej problemu przejadania środków.
Dla mnie Owsiak jest nieakceptowalny z powodów innych niż finansowe. Powiedzmy ogólnie, żeby nie wchodzić w szczegóły, nie akceptuje Owsiaka ze względów kulturowych. I jego chamstwa, zwłaszcza w ostatnich latach.
Ale każdy robi, jak chce.
~~Jaskrawozielona Gęsiówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Kielichowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ i Ciebie napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Fioletowa Szałwia napisał(a): Owsiak - nie zobaczyć ani złotówki ode mnie!
daj pisowi śmieciu !
W zgodzie z prawdą należałoby napisać, że to są pieniądze nie tylko dla Owsiaka. Każda fundacja czyli jej funkcjonariusze i szefowie żyją z tych pieniędzy, które zbiorą. Owsiakowa fundacja też. Jest pytanie - ile przejadają na własne potrzeby i czy jest to akceptowalna kwota. W przypadku Owsiaka wątpliwości budzi jego ciężka walka, żeby nie ujawniać danych finansowych WOŚP. Czego się tak bał? W 2018 roku na wynagrodzenia WOŚP wydała 2,9 mln zł przy obrotach około 140 mln zł. Całkowie koszty administracyjne około 6 mln zł. Czy to za dużo?
Dla mnie Owsiak jest nieakceptowalny z powodów innych niż finansowe. Powiedzmy ogólnie, żeby nie wchodzić w szczegóły, nie akceptuje Owsiaka ze względów kulturowych. I jego chamstwa, zwłaszcza w ostatnich latach.
~~Jaskrawozielona Gęsiówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Kielichowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ i Ciebie napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Fioletowa Szałwia napisał(a): Owsiak - nie zobaczyć ani złotówki ode mnie!
daj pisowi śmieciu !
zgadzam sie.
on z tego żyje i to naprawdę w luksusie. jak by niczego nie ukrywał to by ze wszystkiego się rozliczył co do złotówki.no ale zakupi z 5 respiratorów i tępaki szczęśliwe i stopy mu liżą za jego dobroczynność cudzymi pieniędzmi hahahaha.