~~Brudnozielona Rzeżucha napisał(a): Bo tak jest Czytelniku
Zastosowana autokorekta
~~Groszkowa Borówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Malinowoczerwona Pietruszka napisał(a): Obecnie w Izraelu na 205 osób przebywających w szpitalach i chorujących na covid bardzo ciężko, 98 osób jest niezaszczepionych. Reszta to osoby po 2,3,a nawet 4 dawce szczepionki. Czyli prawie 50/50% . I teraz pytanie. Co dały szczepienia??? W sprawie covida - nic, a w innych sprawach to się okaże.
Dały !!! Przelicz w stosunku do liczby mieszkańców tam i tu . Matematyka szkoła podstawowa
~~Malinowoczerwona Pietruszka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Groszkowa Borówka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Malinowoczerwona Pietruszka napisał(a): Obecnie w Izraelu na 205 osób przebywających w szpitalach i chorujących na covid bardzo ciężko, 98 osób jest niezaszczepionych. Reszta to osoby po 2,3,a nawet 4 dawce szczepionki. Czyli prawie 50/50% . I teraz pytanie. Co dały szczepienia??? W sprawie covida - nic, a w innych sprawach to się okaże.
Dały !!! Przelicz w stosunku do liczby mieszkańców tam i tu . Matematyka szkoła podstawowa
Co do tego ma liczba mieszkańców? Wiadomo że u nas jest więcej zgonów bo się nie leczy. Ale ja przedstawiłem jak jest w Izraelu, kraju znajdującym się w czołówce wyszczepionych. Liczba poważnie chorych zaszczepionych jest prawie taka sama jak niezaszczepionych. I choćby Izrael miał 1 mld, ludności to stosunek byłby taki sam.
Czepiony nie zrozumie tego. Przykre, ale prawdziwe. Sporo tu takich bezmyślnych wypowiedzi wielokrotnie wyczepionych :(
~~Ognistoczerwona Żurawka napisał(a): ~~Malinowoczerwona Pietruszka napisał(a): Ktoś napisał: ~~Groszkowa Borówka napisał(a):Dla Ciebie ziemia i tak jest płaska i nikt ani nic tego nie zmieni.Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Malinowoczerwona Pietruszka napisał(a): Obecnie w Izraelu na 205 osób przebywających w szpitalach i chorujących na covid bardzo ciężko, 98 osób jest niezaszczepionych. Reszta to osoby po 2,3,a nawet 4 dawce szczepionki. Czyli prawie 50/50% . I teraz pytanie. Co dały szczepienia??? W sprawie covida - nic, a w innych sprawach to się okaże.
Co do tego ma liczba mieszkańców? Wiadomo że u nas jest więcej zgonów bo się nie leczy. Ale ja przedstawiłem jak jest w Izraelu, kraju znajdującym się w czołówce wyszczepionych. Liczba poważnie chorych zaszczepionych jest prawie taka sama jak niezaszczepionych. I choćby Izrael miał 1 mld, ludności to stosunek byłby taki sam.
Czepiony nie zrozumie tego. Przykre, ale prawdziwe. Sporo tu takich bezmyślnych wypowiedzi wielokrotnie wyczepionych :(
~~co za matoł napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brudnozielona Rzeżucha napisał(a): Bo tak jest Czytelniku
Nie, nie jest tak, nie powielaj idiotyzmów kmiocie.
Zastosowana autokorekta
~~Śliwkowa Aksamitka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ognistoczerwona Żurawka napisał(a): ~~Malinowoczerwona Pietruszka napisał(a): Ktoś napisał: ~~Groszkowa Borówka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Malinowoczerwona Pietruszka napisał(a): Obecnie w Izraelu na 205 osób przebywających w szpitalach i chorujących na covid bardzo ciężko, 98 osób jest niezaszczepionych. Reszta to osoby po 2,3,a nawet 4 dawce szczepionki. Czyli prawie 50/50% . I teraz pytanie. Co dały szczepienia??? W sprawie covida - nic, a w innych sprawach to się okaże.
Czepiony nie zrozumie tego. Przykre, ale prawdziwe. Sporo tu takich bezmyślnych wypowiedzi wielokrotnie wyczepionych :( Dla Ciebie ziemia i tak jest płaska i nikt ani nic tego nie zmieni.
Zmień tekst bo o tej ziemi już nie modne