~~Ciemnopiwna Rzeżucha napisał(a): Serbia odgryzła się Australli za to . Australia straciła miliardy dolarów , i bardzo dobrze , wszystkich zwolenników zbrodniczych wysczepień oraz kraje je wprowadzające należy tępić jak karaluchy każdego dnia ,każdej godziny
~~Kasztanowaty Tulipanowiec napisał(a): Ej głupie zaszczepy ale przecież niby szczepionka nie chroni przed zakażeniem a przed łagodnym przejściem choroby. Więc co wy się czepiacie niezaszczepionych? Co was obchodzi jak beda tą chorobe przechodzić?zakażenie to nie jest choroba tylko niby posiadanie jakiegoś wirusa teraz moda na kowid,nie ma czegoś takiego jak lżejsze przechodzenie choroby,po prostu ma się grype lub się jej nie ma to tyle w temacie bezobjawowego .NIE SZCZEPIMY SIĘ
~~śmierć od szprycy napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kasztanowaty Tulipanowiec napisał(a): Ej głupie zaszczepy ale przecież niby szczepionka nie chroni przed zakażeniem a przed łagodnym przejściem choroby. Więc co wy się czepiacie niezaszczepionych? Co was obchodzi jak beda tą chorobe przechodzić?zakażenie to nie jest choroba tylko niby posiadanie jakiegoś wirusa teraz moda na kowid,nie ma czegoś takiego jak lżejsze przechodzenie choroby,po prostu ma się grype lub się jej nie ma to tyle w temacie bezobjawowego .NIE SZCZEPIMY SIĘ
Horus napisał(a): uważam że nawet milion postów ''za'' czy ''przeciw'' nikogo nie przekona ...
macie przykład na lucusiu który teraz coraz częściej chowa głowę niczym struś ...
pomijając fakt że jest tu klasycznym oszołomem w tej kwestii jest chłopu po prostu głupio przyznać się do tego jak dał się nie tylko zmanipulować ale po prostu ogłupić ...;D
bo komu na tym zależy czy będzie się szczepił co miesiąc czy co tydzień?
komu z was tak naprawdę przeszkadza że ja nie jestem zaszczepiony i nie zamierzam ...
czy taki jeden czy tez setka ''lucusi'' ma szanse by mnie do czegoś przekonać?...otóż nie ...
kieruję się swoim zdaniem i tym jak widzę tą chorą ''rzeczywistość'' w kwestii samych szczepień ...
po prostu traktuję to że ''show must go on'' ;D
dlatego też każdego dnia pojawiają się wpisy admina Kaźmirza ;D który wie co robi bo przecież nie tylko lekarze chcą zarobić na tej pandemii ...
a więc bawcie się tym dalej bo nic tu nie zmienicie...
~~Brudnozielona Rzeżucha napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a): uważam że nawet milion postów ''za'' czy ''przeciw'' nikogo nie przekona ...
macie przykład na lucusiu który teraz coraz częściej chowa głowę niczym struś ...
pomijając fakt że jest tu klasycznym oszołomem w tej kwestii jest chłopu po prostu głupio przyznać się do tego jak dał się nie tylko zmanipulować ale po prostu ogłupić ...;D
bo komu na tym zależy czy będzie się szczepił co miesiąc czy co tydzień?
komu z was tak naprawdę przeszkadza że ja nie jestem zaszczepiony i nie zamierzam ...
czy taki jeden czy tez setka ''lucusi'' ma szanse by mnie do czegoś przekonać?...otóż nie ...
kieruję się swoim zdaniem i tym jak widzę tą chorą ''rzeczywistość'' w kwestii samych szczepień ...
po prostu traktuję to że ''show must go on'' ;D
dlatego też każdego dnia pojawiają się wpisy admina Kaźmirza ;D który wie co robi bo przecież nie tylko lekarze chcą zarobić na tej pandemii ...
a więc bawcie się tym dalej bo nic tu nie zmienicie...
I szacunek za komentarz